Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Gazeteciler toplumun gözü, kulağıdır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

TOPLUMU AYDINLATIYOR

Ticaret Borsası Başkanı harun Sümer mesajında “Gelişen ve değişen dünyanın en büyük ihtiyaçlarından olan iletişim, haberleşme ve toplumsal duyarlılığı yansıtan düşünceler, gazetecilerin eleğinden geçerek bizlere aktarılmaktadır. Halkın doğrudan bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi adına büyük emekler sarf eden gazeteciler, kimi zaman oldukça riskli ve zor şartlar altında görevlerini yerine getirmektedirler. Kamu yararına yönelik hizmetlerini gerçekleştiren gazetecilerin, yerelden genele sosyal, kültürel, ekonomik gelişime katkı sağlamak suretiyle ülkemizin büyümesine ve kalkınmasına doğrudan katkı sunmaktadırlar. Basın mensuplarımız, toplumun gözü kulağı, sesi olan; vatandaşlarımızın haber alma hakları adına cefakarca, fedakarca çalışmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle Kırıkkale’mizin değerli basını başta olmak üzere, ülkemizin menfaatleri, milletimizin çıkarları doğrultusunda gerçeklerin peşinden koşarak, toplumu aydınlatan tüm gazetecilerin 21 Ekim Gazeteciler gününü tebrik eder, ebediyete intikal edenlere yüce Allahtan rahmet, görevde bulunanlara başarılar dilerim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x