Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Muhtarlar derneğinden ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Mızrak  ve dernek üyeleri  Muhtarlar Günü nedeniyle İlçe Kaymakamı  Tekin Erdemir’i makamında ziyaret  etti.

GÜNLERİNİ TEBRİK ETTİ

Kurulduğu günden beri faal olarak çalışan Keskin Muhtarlar Derneği ilçede yapmış oldukları etkinlikler hakkında Kaymakam Erdemir’e bilgi verdiler. Dernek Başkanı Mızrak, dernekleri sayesinde ilçede muhtarlar arasında iletişim ve işbirliğinin arttığını muhtarların daha görünür hale geldiğini söyledi. Kaymakam Erdemir ise köylerde idarenin temsilcisi olan muhtarların tarihten günümüze kadar köylüye ve idareye karşı büyük sorumlulukları olduğunu vurguladı. Kaymakam Erdemir, her muhtarın kendi köyünü canlandırması ve köyden göçün önüne geçmesi için çalışmalar yapması gerektiğini söyleyerek ziyaretleri nedeniyle Keskin Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Mızrak’a teşekkür etti,  muhtarlar gününü kutladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x