Keskin

Gedikali Keskin’i Türkiye tanıyacak

Gelecek Partisi'nin Keskin Belediye Başkan adayı Şabab Yücel Gedikali Keskin'in tarihi ve kültürel özelliklerini ön plana çıkaracak önemli projelerini sıraladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gelecek Partisi’nin Keskin Belediye Başkan adayı Şabab Yücel Gedikali Keskin’in tarihi ve kültürel özelliklerini ön plana çıkaracak önemli projelerini sıraladı.

Keskin, Sulu Mağara, Rahmi Pehlivanlı Konağı, Hacı Taşan Kültür Merkezi ve Tarihi Fişekhanesi gibi zengin kültürel mirasıyla ve eşsiz lezzeti Keskin Tavası ile dikkat çeken bir ilçe. Bu benzersiz özellikleriyle günübirlik turizmin uğrak noktası olmaya aday.

tasmektep.jpg

KESKİN’İN KÜLTÜREL VE TURİSTİK ZENGİNLİKLERİNİ DAHA GENİŞ KİTLELERE TANITACAK

Gelecek Partisi’nin Keskin Belediye Başkan adayı Şabab Yücel Gedikali, mahalle çeşmelerinin restorasyonuyla birlikte ilçenin tarihi dokusunu koruyarak turizmde daha cazip bir hale getirmeyi amaçlıyor. Bu projelerin Keskin’in kültürel ve turistik zenginliklerini daha geniş kitlelere tanıtacak ve ilçenin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak önemli adımlar olduğunu vurguladı. Gelecek Partisi adayı Gedikali, halkın desteğiyle Keskin’i daha yaşanabilir ve turistik açıdan daha çekici bir ilçe haline getirmeyi hedefliyor.

HALKIN DESTEĞİYLE İLÇENİN DAHA DA GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAYACAK

Gedikali’nin önümüzdeki dönem için planladığı projeler arasında ilçenin kültürel mirasını korumak ve tanıtmak, altyapıyı güçlendirmek, turizmi desteklemek ve ekonomiyi canlandırmak gibi önemli hedefler bulunuyor. Keskin’in potansiyelini en üst seviyede değerlendirmeyi amaçlayan Gedikali, halkın desteğiyle ilçenin daha da gelişmesine katkı sağlayacaklarını vurguladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x