Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Geleceğin Boksörleri yetiştiriyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Muğla da yapılan Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks şampiyonasına 6 boksör ile katılan MKE Mühimmatspor Boks takımı 637 Boksörün katılması ile yapılan müsabakalarda bir ikincilik, bir de üçüncülük olarak şampiyonada ses vermesi yöneticileri sevindirdi.
 
İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ OLDULAR
Şampiyonada 62 kg da Rüstem Ardıç, rakipleri ile yaptığı 5 maç sonunda final karşılaşmasını kıl payı şampiyonluğu kaçırırken, 40 kg da Emir Ali Demirhan 4 maç yaparak Türkiye üçüncüsü oldu. Antrenörler Asalettin Peakdoğan, Oğuz Serin ve Hamza Gökdemir yönetiminde geleceğin boksörlerinin yetişmesi için çalışmalar devam ederken Baş Antrenör Pekdoğan “MKE Mühimmatspor olarak geleceğin boksörlerini Kırıkkale ve ülkemize kazandırmak için elimizden geleni çabayı sarf ediyoruz. Bu yoldaüst miniklerde yapılan Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında iki boksörümüzün elde ettiği başarı çalışmalarımızın karşılığıdır. İnşallah önümüzdeki günlerde bu başarılarımızı artırmak için elimizden geleni yapacağız. Bizleri destekleri ile yalnız bırakmayan MKE Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Şampiyonada Türkiye ikincisi olan Rüstem Ardıç ve Emir Ali Demirhan “Bizleri yetiştiren hocalarımızı mahcup etmemek için çalışmalarımızın karşılığını üst minikler şampiyonasında aldık. Başarımızı daha da ileri götürmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dediler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu