Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Geleceğin Şefleri Yetişiyor

Türkiye Aşçılar Pastacılar Birliği (TAPB) Kırıkkale Temsilcisi Hüseyin Şipal, ilimizde gastronomi dalında faaliyet gösteren okulları ziyaret ederek uygulamalı eğitim verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Aşçılar Pastacılar Birliği (TAPB) Kırıkkale Temsilcisi Hüseyin Şipal, ilimizde gastronomi dalında faaliyet gösteren okulları ziyaret ederek uygulamalı eğitim verdi.

TAPB ( Türkiye Aşçılar Pastacılar Birliği ) Kırıkkale yönetimi, ilimizdeki  gastronomi dalında öğretim sağlayan meslek yüksekokulu , meslek liseleri ,turizm otelcik liseleri yeme içme servis ve mutfak bölümü öğrencilerini ziyaret etti.  TAPB Kırıkkale Temsilcisi Hüseyin Şipal, ziyarette geleceğin şeflerine uygulamalı eğitim verdi.  Şipal yaptığı açıklamada “Zübeyde Hanım Mesleki ve Teksin Anadolu Lisesi’ni ziyaretimizde genç şef adayları kardeşlerimize ileriki meslek hayatlarında  katkıda bulunmak için uygulamalı eğitim, söyleşi, teknik, sunum,  pişirme, doğru malzeme seçimi  ve geleneksel Türk Mutfağı hakkında bilgi ve tecrübelerimizi aktardık.  TAPB olarak sektöre eleman yetiştiren her kurum ve kuruluşlara koşulsuz her türlü desteğe her zaman hazırız. Bu okullarda geleceğin şefleri yetişiyor. Bizlerde hem ilimiz hemde mesleğimiz için elimizden geldiğince yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x