Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kırıkkale’ye Değer Katacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yapımı devam eden ve tamamlanma aşamasına gelen Silah Müzesi inşaatında gelinen nokta hakkında bilgi aldı. Yetkililerden bilgi alan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, silah müzesinin Kırıkkale'ye ayrı bir hava katacağını belirtti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yapımı devam eden ve tamamlanma aşamasına gelen Silah Müzesi inşaatında gelinen nokta hakkında bilgi aldı. Yetkililerden bilgi alan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, silah müzesinin Kırıkkale’ye ayrı bir hava katacağını belirtti

OSMANLI’DAN KURTULUŞ HARBİNE

MKE Açık hava düğün salonu ve sosyal tesislerinin bulunduğu alana yapımına yıl içerisinde başlanılan Silah Müzesi inşaatında hummalı çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKE Bölge Müdürü Turgay Kesici’den gelinen nokta hakkında bilgi aldı. Osmanlı döneminde ve Kurtuluş Harbinde kullanılan harp silahları ile MKE’nin ürettiği son teknoloji silahların sergileneceği müzenin 2022 yılının başında açılması hedefleniyor.

SON TEKNOLOJİ

Kırıkkalelilerin merak ile beklediği Silah müzesi mimari açısı ile göz kamaştırıyor. Müze inşaatında incelemede bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, silahların teşhir edileceği sergi salonlarında yapılan çalışmalar ile ilgili detaylı bilgi aldı. Belediye Başkanı Sayılı, sergilenecek silahların Türkiye’nin savunma sanayiinde geldiği noktayı göstermesi açısından heyecan uyandıracağını ifade ederek,  “MKE kurumu ülkemizin göz bebeği bir kurum, bu kurumun bünyesinde bulunan ve yıllardır kendisine ait tesislerde kısıtlı imkanlarla ziyarete açılan Silah Müzemizi yapmış olduğumuz girişimlerle şehir merkezine getirmiş olduk. Yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek olan silah müzesi şehrimize ayrı bir değer katacak. Diğer yatırımlar ile birlikte değerlendirildiğinde Kırıkkale’yi ayrı bir noktaya taşıyacağına inanıyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x