Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Gençer, Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonucunda yeniden başkanlık görevine seçilen Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı İshak Gençer, yeni dönem için mazbatasını aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonucunda yeniden başkanlık görevine seçilen Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı İshak Gençer, yeni dönem için mazbatasını aldı.

YENİDEN BAŞKANLIK GÖREVİNE SEÇİLMİŞTİ

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı odalarda seçimler devam ederken, bazı odalarda seçimlerini tamamlayarak yeni dönem için çalışmalarına start veriyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta yapılan Minibüsçüler Esnaf Odası başkanlık seçiminde mevcut başkan İshak Gençer ile Orhan Ceylan yarışmıştı. Seçim sonucunda mevcut başkan Gençer, üyelerinin güven oyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçilmişti.

MÜCADELE EDECEĞİZ

Yeniden başkanlık görevine seçilen Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı İshak Gençer, yeni dönem için mazbatasını aldı. Gençer, “Allah’ın izniyle mazbatamızı aldık yönetim denetim ve minibüsçü esnafımıza hayırlı olmasını diler Cenab-ı ALLAH’ tan hayırlı görevler yapmayı dilerim. Üyelerimiz adına elimizden gelen çalışmanın en iyisini sergilemek amacıyla mücadele edeceğiz. Bu kapsamda bizlere destek sağlayan herkese, bütün üyelerimize sonsuz teşekkür ederim. Bizim mücadelemiz minibüsçü esnaf kardeşlerimiz için” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x