Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Gençler inandığı yolda yürüsün

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlerin iş fikirlerini hayata geçirmeleri amacıyla Ak Parti il teşkilatı tarafından çalışma başlatıldı. Çalışma çerçevesinde Bahşılı ilçesinde gençler KOSGEB yöneticileriyle buluşturularak KOSGEB destek programları hakkında bilgiler verildi.

KOSGEB DESTEKLERİ ANLATILDI

Ak Parti Kırıkkale il ve Bahşılı ilçe teşkilatının organizesinde Bahşılı’daki gençlere KOSGEB destek programları anlatıldı. İlçede yapılan toplantıya KOSGEB İl Müdürü Köksal Özen, Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, teşkilat mensupları ve gençler katıldı. Toplantıda İl Müdürü Özen, iş kurmak isteyen genç girişimcilere KOSGEB’in destek paketleri ve bu desteklenmeden yararlanma yolları hakkında detaylı bilgiler verdi.  Özen “Hibe ve kredi desteği almak için KOSGEB’e kaydolan, kursa giden ve daha sonra girişimcilik sertifikası alan gençler, iş fikirlerini hayata geçirmek için proje ve iş planı hazırlıyor. İş fikri kabul edilene hibe ve kredi olmak üzere maddi destek sağlanıyor. Genç girişimcilerimiz bu fırsatlardan yararlansın” ifadesini kullandı.

KIRIKKALE’NİN TAMAMINA YAYILACAK

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen “Geleceğimizin mimarları olan gençlerimizi yeni ufuklara yönlendirmek hepimizin üzerine düşen önemli bir sorumluluk. Bu nedenle Kırıkkalemizde yeni bir seferberlik başlattık. Gençlerimizi, iş fikirlerini hayata geçirecek bir sürece yönlendirmek üzere KOSGEB ile buluşturuyoruz. Fikri, hayali ve gelecekte yapacağı işle ilgili ideali olan genç kardeşlerimiz, KOSGEB İl Müdürümüz Köksal Özen’e kafalarındaki soruları soruyor ve öğreniyor. İlkini Bahşılı’da gerçekleştirdiğimiz buluşmalarımız Kırıkkale’nin tamamına yayılacak” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x