Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Gençlik kolları meclise gitti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Gençlik Kolları İl Yönetimi TBMM’ne giderek Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ile görüştüler.
 
DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER
Ak Parti Gençlik Kolları İl Yönetimi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ak Parti Grup Toplantısına katıldı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşerek Kırıkkale’deki faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal referansında Grup Toplantısına katılan Ak Gençlik grup toplantısı sonrasında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşerek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ak Gençlik ile kısa bir sohbet eden Başbakan Davutoğlu: Davutoğlu, başta çözüm süreci olmak üzere, ülkede gençlerin daha faal bir şekilde yönetim ve karar alma mekanizmalarında yer alması gerektiğini vurguladı.
 
GENÇLERE DESTEĞİMİZ TAM
TBMM ziyareti sırasında yaptıkları çalışmaları  Davutoğlu’na aktaran Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ay, gençliğin azmi ve heyecanıyla güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek Başbakan’dan destek istedi. Başbakan Davutoğlu ise çalışmalarından dolayı Ak Gençliğe teşekkür etti ve gençlere büyük rol düştüğünü söyledi. Davutoğlu ayrıca gençliğe güvenlerinin ve desteklerinin sonsuz olduğunu vurguladı. Görüşmenin sonunda Ak Gençliğe refakat eden Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Ak Gençlikle yemek yedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu