Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Genel Başkan gibi karşılanacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce bugün Kırıkkale’ye geliyor. İnce’nin ilçe ve merkez adaylarını açıklaması bekleniyor.

İKİ İLÇEDE PROGRAM

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tarihi konuşmalarıyla gündem yaratan, sosyal medyada bu konuşmaları rekorlar kıran, partili ve partisiz herkesin sempatisini kazanan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce bugün Kırıkkale’de bir dizi ziyaretlerde bulunacak. CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, İnce’nin saat 14.00’da parti binasında olacağı bildirildi. İnce, Karakeçili ve Keskin ilçelerini de ziyaret edecek.

KONVOY HAZIRLANIYOR

Edinilen bilgilere, CHP İl Başkanlığı saat 09.00’da Rauf Denktaş Bulvarı (Çarşamba Pazarı) üzerinde araç konvoyu oluşturacak. Konvoy hazırlıkların ardından İnce’yi karşılamak üzere Köseler Petrol Dinlenme Tesisleri’ne hareket edecek. İnce’nin karşılanmasının ardından programın ilk durağı olan Karakeçili İlçesi’ne hareket edilecek. İnce burada İlçe halkına seslenecek. Karakeçili programının ardından Keskin İlçesi’ne geçecek. Burada Cuma Namazı’nın ardından halka seslenecek. Dönüşte ise Hasandede’yi ziyaret edecek. Programım son durağı ise İl Başkanılığı binası olacak. İnce’nin il başkanlığı binasında basın açıklaması yapacağı bildirilirken, aday açıklaması yapması bekleniyor.  Öte yandan gündeme dair ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Melih Gökçek’in açıklamalarına karşı bir açıklama yapması bekleniyor.

‘ADAYLARI AÇIKLAYABİLİR’

Program hakkında açıklama yapan İl Başkanı Ziya Kavlak, İnce’nin adayları açıklayacağı konusunda net bir ifadede bulunmazken, “İlçelere ziyarettebulunacak. Burada halka seslenecek. Adayları da açıklayabilir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu