Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşetTeknoloji

MPT’de yanlışlık var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Tüm Çalışanlar Derneği (TÜMÇADER) Başkanı Cengiz Acar, Milli Piyade Tüfeği (MPT), için yanlış uygulama yapıldığını söyledi.

MKE ÜRETEBİLİR

Son günlerde basında ve kamuoyunda  MPT’nin seri üretiminin bir kısmının veya tamamının  Silah Fabrikasında deyid, alt yüklenici olan bir firmada üretileceği yönünden çıkan haber ve söylentiler üzerine TÜMÇADER Başkanı Cengiz Acar, bunun MKE’ye silah fabrikası ve çalışanına ve Kırıkkale’ye yapılacak böyle bir yanlış uygulama olduğunu ifade etti.  Acar, “MPT nin başlangıçtan seri üretime gelinceye kadar olan süreçte Silah Fabrikası çalışanlarının el emeği ve göz nuru vardır. Bu emeğin yok sayılması kabul edilmez, Ayrıca MKE ve Silah Fabrikasının ve üretimi gerçekleştirecek tecrübe, deneyim, bilgi birikimi ve teknolojiye sahip bulunuyor” dedi.

BÜYÜK KAYIP OLUR

Bu önemli meseleye başta Bakan, milletvekili , STK ve Kırıkkale insanının duyarlı olup hakkını başkasına kaptırmamalı diyen Acar, “Aksi taktirde bu Kırıkkale ve MKE için büyük kayıp olur. Bu konuda çalışanının ve sendikasının bu haklı davaya da yanında olacağız.” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu