Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Genelkurmay Başkanından taziye ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte Hakkari’de şehit olan Tankçı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay’ın evine taziye ziyaretinde bulundu.
 
BİZZAT TAZİYE DİLEKLERİNİ İLETTİLER
Hakkari’nin Şemdinli İlçesi 34. Hudut Komutanlığında görevli Tankçı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay’ın Aktütün köyünde bir tankın mevzilenmesi sırasında meydana gelen kazada şehit düşmesinin ardından Kocatepe Camisi’nde düzenlenen tören ve cenaze namazına da katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları, akşam saatlerinde de Gülünay’ın evini ziyaret ederek taziyede bulundu. Orgeneral Akar, Ankara Batıkent semtindeki şehit Gülünay’ın evine eşi Şule Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Gürak ile birlikte geldi.
 
KUR’AN OKUNDU, DUA EDİLDİ
Akar ve kuvvet komutanları şehit Gülünay’ın babası Kamil Gülünay ve oğlu Ömer Gülünay ile yakınlarının bulunduğu taziye çadırını ziyaret ederek aileye taziye dileklerini iletti. Akar’ın eşi Şule Akar da şehit Gülünay’ın annesi Fatma, eşi Derya, kızı Beren Gülünay’ın bulundukları evlerinde taziyelerini bildirdi. Kur’an okunmasının ardından dua eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları şehit Gülünay’ın evinden ayrıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu