Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Göçer ve Öztürk yerini korudu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda yapıldı. 1176 delegenin imzasıyla genel Başkanlığa aday gösterilen MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına yeniden seçildi. MYK’dan 100 kişiden 45’inin değiştiği kurultayda Kırıkkaleli eski Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ve Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk listedeki yerini korudu.

LİSTEDE 2 KIRIKKALELİ

“Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” temasıyla düzenlenen MHP’nin 12. Olağan Büyük Kurultay gerçekleşti. 1176 delegenin imzasıyla genel Başkanlığa aday gösterilen MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yeniden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı seçildiği Kurultayda Kırıkkaleli iki isim yerini korudu, birisi il başkanı olduğu için liste dışı kaldı. Daha önceki MYK’da yer alan 25. Dönem Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer yeni Merkez Yürütme Kurulu listesindeki yerini korurken, Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk’te yeni Disiplin Kurulundaki yerini korudu. Bir başka Kırıkkaleli Ankara MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ ise il başkanı olması nedeniyle MYK listesinde yer almadı.

COŞKU VE HEYECAN İYİ BİR CEVAP OLDU

Büyük bir coşku ve kalabalıkla gerçekleşen kurultaya MHP Kırıkkale teşkilatlarının yanı sıra çok sayıda Kırıkkaleli de katıldı.  Kurultayda yeni listede genç isimlere yer verildiğine dikkat çeken 25. Dönem Kırıkkale Milletvekili ve MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer “Son yılların en kalabalık, en coşkulu ve en heyecanlı kurultayını yaşadık. 1 Kasım seçimleri sonrası MHP içerisinde genel başkanlık yarışına girenlere en güzel cevap verilmiş oldu. Sadakatle MHP’de kalanlar yine o salonda yer alırken, tarlada kongreye gidenler, akabinde dava ve ülkücülük şuurunu bir kenara bırakarak yeni kurulan partide yer alanlar o salonda yer bulamamıştır. Genel Başkanımızın dediği gibi 12. Olağan Büyük Kurultayımıza gelesiye kadar ne kadar kepazelik, ihanet, skandal, travma varsa maruz kaldık. Hamdolsun hepsinden alnımızın akıyla çıktık, oyunları tümden bozduk. CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ, PYD, YPG, IŞID, DHKP-C ve küresel cinayet şebekesinden müteşekkil ihtilaf ve ihanet bloku, cumhurun karşısında tel tel dağılacaktır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x