Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinKültür Sanat

‘Gönül Dağı’ Dizisinde Kırıkkale Keskin’li Taşan Kardeşler Rüzgarı

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın bu hafta yayınlanan bölümünde Kırıkkale Keskinli Taşan Kardeşler türküleriyle yer aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın bu hafta yayınlanan bölümünde Kırıkkale Keskinli Taşan Kardeşler türküleriyle yer aldı.

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi, TRT 1’in sevilen dizilerinden Gönül Dağı’nın bu haftaki bölümünde Keskinli Taşan Kardeşler rüzgarı esti.

Dizi, her bölümünde bozkırdan, bir Anadolu masalından izler taşıyor.

Bu haftaki bölümde, Keskinli Taşan Kardeşler ekibinin yer aldığı dizide birbirinden güzel ezgileriyle siz Gönül Dağı izleyicisinin karşısında olacak.

Keskinli Taşan Kardeşler ekibinden Duran Taşan yaptığı açıklamada; “Neşet Ertaş üstadımızın ölümsüz eserleri ile Trt1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda olacağız. Abdal Geleneğinin piri Neşet Hocama Hacı Taşan, Muharrem Ertaş, Çekiç Ali üstadlarımızın izinde yola devam.” ifadelerine yer verdi.

Kırıkkaleli Taşan Kardeşlerin de yer alacağı Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 29 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x