Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

Güç Birliği üniversitede toplanacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Güç Birliği Mütevelli Heyeti toplantısı yarın (30 Kasım Cumartesi) gerçekleştirilecek. Toplantıda Kırıkkale Üniversitesi’nin hizmetleri, yatırımlar, ihtiyaçları ve sorunları görüşülecek.

ÜNİVERSİTE ELE ALINACAK

Başkanlığını Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay tarafından yapılan güç birliği toplantısı bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Yarın  Kırıkkale Üniversitesi Konuk evinde yapılacak olan toplantıya geniş katılım olacak. Saat 15.00’da başlayacak olan toplantıda Kırıkkale Üniversitesi ele alınacak.  Düzenlenecek toplantıda gündem maddeleri hakkında güç birliği sekretaryası bilgi sunacak. Daha sonra açılış değerlendirmeleri gerçekleşecek. Ardından Kırıkkale Üniversitesinin hizmetleri, yatırımları, ihtiyaçları ve sorunları ile ilgili bilgilendirme ve değerlendirme yapılacak. Rektör Ekrem Yıldız, Üniversite hakkında geniş bilgi verecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu