GündemKırıkkaleManşet

Gülenler, 12’inci şubesini Etiler’de açıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Piyasanın lider firmalarından olan Gülenler Mağazaları, Etiler Mahallesi’ne bir şube daha açıyor. Gülenler Mağazaları son konsepti ile 800 m2 büyüklüğünde ki yeni şubesini 16 Mart 2015 pazartesi günü saat 16.00’da Kırıkkale halkının hizmetine açacak.
 
KIRIKKALE HALKINA YAKIŞIR HİZMET
Gülenler Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Halim Güngör, Kırıkkale’den kazandığımızı Kırıkkale’ye yatırmaya devam ediyoruz. Çok özel fiyatlar sürpriz hediyeler şok kampanyalarla yeni şubemize özel çalışmalar yaptık. Yeni şubemiz dizayn ederken Kırıkkale halkına yakışır bir şekilde kullanılan dekorasyon malzemeleri ve reyon tasarımları ile çok rahat şık ve hijyenik bir ortamda alışveriş imkanı sunulacaktır. Etiler şubemiz 800 m2 satış alanında 3 kasa 15 çalışanı ile kasap reyonundan şarküteriye, manav reyonundan temizlik ürünlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesi ile açılacak. Çok uygun fiyatlar, sürpriz hediyeler ve şok kampanyalar ile 16 Mart 2015 pazartesi günü saat 16:00 da Kırıkkale halkımızın hizmetine açıyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu