Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Gündeme Dair

Şehir'de neler oluyor, konuşulanlar neler naçizane bizde dilimiz döndüğünce anlatalım dedik.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir haftadır, ananem Karanfil Atakul’un vefatından dolayı sosyal medyayı takip edemedim.
Şöyle bir göz atayım dedim.
Gündem yoğun maşallah,
Gündemde ne var şöyle bir bakalım
Şehrin eşrafı Çakır Yıldırım, aynı zamanda Kırıkkale Belediye Başkan Vekili, Yıldırım şehirde bir marka,bırakın Kırıkkale’yi Türkiye’de tanımayan yoktur. Neden Yıldırım’a karşı bir bir cephe saldırıya geçmiş ?
Neden acaba ?
Nedeni bence Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılının milletvekili adayı olması ve Saygılı sonrasında Kırıkkale Belediye Başkanın kim olacağı hesabının yapılması sonuçta Kırıkkale Belediye Başkan Vekili Çakır Yıldırım, Şehrin eşrafı, şehrin en zengin insanı rabbim daha çok versin malında mülkünde gözümüz yok,Yıldırım ailesi garibin gurabanın her zaman yanında.

Yıldırım, Saygılıdan sonra en büyük Belediye Başkan adayı…!
Çakır Yıldırım’a karşı yapılan itibar operasyonu onu zedelemez, ona güç verir ama işin arkasında kim var ?
Çakır Yıldırım’a yapılan saldırının bir diğer nedeni ise Keskinli olması.
Çakır Yıldırım’ın Belediye başkanı olması kimin işine gelmiyorsa sosyal medya ve feyk hesaplardan saldırtan o ,perde arkasına bakınca ortaya çıkacak sonuç aşikar.

Ben bildiğimi konuşur yazarım…!

Diğer gündemimiz ise Belediyemize alınan yeni araç filosu tebrikler Saygılı başkan
En son alınan Halk Otobüsü 17 adet, Turizm Otobüsü 50+1 kişik 1 adet,Sultan Otobüsü 29-+1 kişilik 1 Adet,Asfalt kazıcı 1 adet,Kazıyıcı yükleyici 9 adet,Grayder 1 adet,950 Lastik yüleyici 1 adet,Mikro kazıyıcı 1 adet,Silindir 1 adet,Kamyon 6 adet,Arazör 1 adet,Cenaze aracı 4 adet toplam 45 adet aracı Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarımızın huzurunda sergiledi.
2014’den bugüne Kırıkkale Belediyesine kazandırdığı araç sayısı 165 adet, bir Kırıkkaleli olarak şehrimiz hizmetinde kullanılmak üzere sunulan bu araçların alınmasını sağlayan Başkan Saygılı’ya teşekkür ederim…

Son olarak…
Kırıkkale spor , şehrin dışa açılan tek kapısı, tek reklam aracı,bu sezon gerçekten kısıtlı bütçe ile Başkan Veli Uca’nın çabaları ile ikili averaj ile play-ofu kaçırdı.
Sezon bitti bitti ama keşkeler ile vahlanmak ile diz dövmekle….
Şehrin takımına neden sahip çıkamadık. Neden başkan Uca’yı yalnız bıraktık sormak lazım neyi beğenmedik.
Bir sezon önce küme düşme mücadele veren takımın bu sezon 2.Lige yükselmesine ramak kalmışt.

Bizim Fethiyespor’dan Orduspor’dan,Ofspor’dan İçelspor’dan ne eksiğimiz vardı.Bunları sorgulamak lazım.

Şehrin takımı diyoruz…

Ama ne hikmetse şehrin takımına Şehrin ileri gelenleri destek olmadı yada olmak istemedi.
Kırıkkalespor’a Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKE Aş Genel Müdürü Yasin Akdere ve Türk Metal Sendikasın Genel Başkanı Pevrül Kavlak’tan başka maddi destek sağlayan yok…!

Ve Taraftarlarımız Kırıkkalespor’un en büyük taraftar gurubu menfaatsiz bir şekilde şehrin takımını destek veren Grup Daltonlar ve Muhafızlar taraftar gruplarından bahsediyorum…

Grup Daltonlar ve Muhafızlar gibi bizde Başpınar Stadyumundan muzdaribiz, Sosyal medyada bir kampanya başlatılar.

Nedir bu kampanya derseniz ”Tek Çare Fikret Karabudak” çünkü Kırıkkalespor’un mabedi Karabudak,Kırıkkalepsor’u sekiz sezon sahasında kimse yenememiş dünyada örneği yok.

Taraftar baskısı olmadan futbolun tadı olmaz bu da Başpınar’da olmuyor,taraftar bir türlü ısınamadı buraya,eski yuvasını istiyor.Ulaşım sıkıntısı çekmiyor,şehrin göbeğinde 7’den 70’e Kırıkkale’de herkesin bir anısı var Fikret Karabudak’ta siyasilerimiz Kırıkkale Milletvekiliri sayın Ramazn Can’a,Sayın Ahmet Önal’a,Sayın Halil Öztürk’e,Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan’a MHP İl Başkanı Murat Abalı (Kırıkkalespor’a yabancı değil formasını terletti.Dedesi Gündoğdu Abalı ve babası rahmetli Ömer amcamın yönetici olarak emği çok),İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık (90 Günde Keskinspor’a şuanda bile birçok spor kulünün dahi sahip olamadığı tesisleri yapan ) Daltonlara ses verin sessiz kalmayın.

Şimdi CHP Gündeme İl Başkanı Onur Yüksek Bozdağ’a neden ses verin demedin diyecekler.
Bozdağ Kırıkkalespor’u en kötüsü Kırıkkale’yi bilmez stadyum nerede desem onuda bilmez .Aydından geldi şehrimizde İl başkanı oldu,Ahmet Önal’ın gölgesinde gidiyor.Ama artık şehir CHP Genel Merkezinden, Kırıkkale’yi bilen şehirde tanınan Ahmet Önal gibi cevval bir il başkanı istiyor..
Dilim döndüğünce Kırıkkale’min gündeminde ceryan eden konulara değindim…

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x