Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Önal, Kılıçdaroğlu’na Destek İstiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor.

14 Mayıs tarihinde yapılan 28. Dönem milletvekilliği seçiminde tekrar Milletvekili seçilen Ahmet Önal, ikinci tura kalan ve 28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Caddesindeki esnafları ziyaret eden Önal, cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinliyor. 2. Tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması için esnaf ve vatandaşlardan oy isteyen Önal, “Ankara Caddesi’nde esnaflarımızla bir araya geldik. Ekonomik kriz ve hayat pahalılığına son vermek için haydi Kırıkkale “Söz sende” Oylar Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na” dedi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x