Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Halk Eğitimden Yılsonu Sergisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kursiyerler tarafından yıl boyunca hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı yılsonu sergisi düzenlendi.

 

EL EMEĞİ GÖZ NURU

Merkez ve ilçe Halk Eğitim Merkezlerinin katılımıyla eski valilik binasının bulunduğu alanda yılsonu sergisi düzenlendi. Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz’ın katılımıyla açılan sergide yer alan 25 stantta el emeği göz nuru ürün ve eserler görücüye çıktı.

 

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç, sergide ev tekstili, el sanatları, mefruşat, giyim gibi ürünlerin olduğunu belirterek, “Öğretici ve öğrencilerimiz 1 yılda yaptıkları ürünlerini sergiliyorlar. Sergimiz 2 gün açık kalacak. Ayrıca bugüne kadar yüzlerce kurs açtık. Bu kurslarımızdan binlerce öğrencimiz faydalandı. Halk Eğitim olarak bize gelemeyen insanlarımızın ayağına gidiyoruz. Kırıkkale’ye en iyi hizmet için çalışacağız.”dedi.

 

KURSİYERLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Kadınların kurslar sayesinde daha üretken hale geleceğini ifade eden Vali M. İlker Haktankaçmaz, “Burada el emeği göz nuru ürünler var. Kadınlarımız ve gençlerimizin halk eğitim merkezlerimizin açtığı kurslarda sabırla işlemiş olduğu ürünlerin finalindeyiz. Kurslara katılarak hem el becerilerini geliştiren bütün kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Kursların hazırlanmasında emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. Bu kurslarımız yeni eğitim yılında da devam edecek ve kadınlarımız bu sayede daha üretken hale gelecekler.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x