Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Halk konuşuyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından başlatılan Halk günü etkinliğinin bu hafta 40’ncısı düzenlendi.
 
İSTEKLER İLETİLDİ
Başkan Saygılı’nın katıldığı halk günü etkinliğinin bu hafta 40’ncısı düzenlendi. Etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Genel itibariyle iş konusunda taleplerin geldiği halk günü etkinliğinde, aynı zamanda imar, yol ve su taleplerinde bulunan vatandaşların istekleri bir bir not alındı. Alınan notları toplantı sonrasında teker teker değerlendiren Saygılı, başkan yardımcıları ve birim müdürlerimiz ile birlikte önem sırasına göre tüm sorunlara el atılması konusunda talimat verdi.
 
“AKSATILMADAN DEVAM EDİYOR”
Konu hakkında Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Halk günü etkinliğini aksamadan gerek Başkan Yardımcılarımız gerekse Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’nın katılımıyla devam ediyor. Etkinliğimiz şehrimiz genelinde oluşan sorunlar ve sıkıntıların takibi açısından önemli bir görev üstleniyor. Etkinliğimizi ayrıca sıkıntısı giderilen vatandaşlarımız da teşekkür etmek için ziyaret ediyor. Halk günü etkinliğimiz her hafta Perşembe günleri saat 10.00 ile 12.00 arasında gerçekleştiriliyor” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu