Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

İstişareye devam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yürütülen İlçe danışma meclisi istişare toplantıları dün de Delice ve Balışeyh Belediye Başkanlarını ziyaret ile devam etti.
 
YOĞUN KATILIM OLDU
Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri tarafından yürütülen İlçe danışma meclisi istişare toplantıları dünde yoğun bir şekilde devam etti. Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç, Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek, Yerel Yönetimler Başkanı Cesur Cebeci, Yönetim Kurulu üyelerinden Selim Aksoy, Oğuz Yılmazer, Engin Pehlivanlı ve Mevlüt Özçelik Balışeyh ve Delice Belediyelerini ziyaret ederek ilçe danışma meclisi istişare toplantısını gerçekleştirdiler. Toplantıya Ak Parti il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Ak Parti Delice İlçe Başkanı Adem Gökdere, Balışeyh İlçe Başkanı O1rhan Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
SÖZLER YERİNE GETİRİLİYOR
Balışeyh Belediyesi olarak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ‘Milletvekillerimizin girişimleri ile Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından belediyemize hibe verilen kilit parke ile TOKİ Evleri Mahallesi’nin tamamı olan 6 bin 500 metre alana kilit parke yapımına başlanıldı. Yine 3 milletvekilimizin büyük destek sağladığı Belediyelerin Su ve Kanalizasyon Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında İller Bankasından temin edilen hibe desteği sayesinde ilçenin tamamına ait içme suyu ve kanalizasyon şebekesinin değişimi ile 7 bin metre hat olan içme suyu borularının da değişimi yapılacaktır. Onaylanan projenin hazırlık İşlemlerinin ardından önümüzdeki yaz ayı içinde çalışmalarına başlanacak ve halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmiş olacağız.
 
ÖRNEK BİR İLÇE OLACAĞIZ
İlçeye yapılan yatırım ve projelerin gerçekleştirilmesinde girişimlerde bulunan ve destek sağlayan Milletvekillerimizin katkılarından dolayı halkın ve kendisinin teşekkür ettiğini belirten Belediye Başkanı Dedelioğu, yapılan hizmetlerle ilçenin hak ettiği noktaya geleceğini söyledi. Dedelioğlu ’İlçemiz gün geçtikçe eksikler tamamlanarak daha da güzelleşiyor. Kıymetli halkımın bizlere emanet etmiş olduğu Balışeyh’e imkanlarımız ve yapmış olduğumuz projeler çerçevesinde yatırımlarımızı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İleriye yönelik yatırımlarımız sayesinde ilçemiz çalışmalarımızla her geçen gün daha da ilerlemekte ve örnek bir ilçe olma özelliğine kavuşacaktır.’ Başkan Dedelioğlu ilçede yapılan hizmetler nedeniyle vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Balışeyh’te gün geçtikçe yapılan çalışmaların daha geniş alanları kapsayacağını ve bu nedenle vatandaşlara hizmet noktasında gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
 
DELİCE’DE TOKİ VE YURT RÜZGARI
Balışeyh’ten sonra Delice Belediyesine geçen Ajk Parti İl Yönetimi burada da Delice Belediye Başkanı
Turgut Özdem ile görüştü. Özdem ise açıklamasında ‘İlçemizin Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediyemizce temin edilen arsalar üzerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacaktır.  Meslek yüksekokulu kız öğrenci yurdumuzda son aşamaya geldik.16 şubat pazartesi günü öğrencilerimizin hizmetine açılacak olan yurdumuzda yemekhane, sıcak su, çamaşırhane, sosyal oyun alanları, wifi internet erişimi ile öğrencilerimizin rahat edebileceği bütün ortamları sağladık’ dedi. Yapılan görüşmelerin ardından  Ak Parti il yönetimi Delice ve Balışeyh’ten ayrıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu