Keskin

Hamza Kutluca İl Genel Meclis Üyeliğine Tekrar Aday

Ak Parti Keskin İl Genel Meclisi Üyesi Hamza Kutluca , yeni dönemde de üye olmak için aday adaylığı resmi başvurusunu Ak Parti Kırıkkale il başkanı Engin Pehlivanlı'ya  teslim etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Keskin İl Genel Meclisi Üyesi Hamza Kutluca , yeni dönemde de üye olmak için aday adaylığı resmi başvurusunu Ak Parti Kırıkkale il başkanı Engin Pehlivanlı’ya  teslim etti.

Başvuru sonrası yaptığı açıklamada bulunan Kutluca, Keskin için hizmet etmeye devam edeceklerini.Köylere hizmet götürmek için yeni dönemde de çalışmalar yapacaklarını kaydeden Kutluca, “Özellikle köylerimize hizmet götürmek ve yarım kalan hizmetlerimizi devam ettirmek için yeniden aday oldum. Köylerin sıkıntılarını muhtarların istekleri doğrultusunda yerinde inceleme ile kaymakamlık nezdinde köylere hizmet götürme birliği ile beraber çözmeye çalıştık. Ulaşamadığımız noktalar oldu ödenek sorunları da oldu bunun çözümlerini yeni dönemde devam ettirmeyi temenni ediyoruz.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x