Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Hastane ziyaretlerinizi erteleyin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Küresel bir tehdit haline gelen Koronavirüsle mücadele kapsamında Kırıkkaleli vatandaşlara uyarılarda bulunan Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Erkan Tolga Demirel, vatandaşların hastane ziyaretlerini ertelemeleri tavsiyesinde bulundu.

 

EVDE KALIN ÇAĞRISI

Evde kal çağrısının ciddiye alınması gerektiğini hatırlatan Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Erkan Tolga Demirel , Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın gençlere yönelik yayımladığı mesaja dikkat çekerek, “Koronavirüs konusunda fazlasıyla dikkatli olmanızı bekliyorum. Hayat demek, hareket demek eyvallah. Fakat bir süreliğine başka bir moda geçiyoruz. Özgürlük evimizde. Hayat eve sığar” sözlerini hatırlattı. Dr. Demirel “Bu çağrı tüm vatandaşlarımız için geçerli. Zorunlu olmadıkça evimizden çıkmayalım” diye konuştu. 65 yaş üstü vatandaşlara da çağrıda bulunan Dr. Demirel “Koronavirüs salgınında ölüm riski, yaş yükseldikçe çok artıyor. Yaşlılarımızın kendileri ve toplum sağlığı için evde kalmalarını bekliyoruz” ifadesini kullandı.

 

TOPLUM SAĞLIĞI İÇİN

Kişisel ve toplum sağlığı için hastane ziyaretlerinin ertelenmesi tavsiyesinde bulunan Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Erkan Tolga Demirel “Koronavirüs önlemleri kapsamında ülkemizde hayata geçen uygulamalar, bizlere de kişisel sorumluluklar yüklemekte. Acil olmayan sağlık sorunlarınız için randevuları iptal etmemiz ve hastane ziyaretlerimizi ertelememiz riski en aza indirmek açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x