Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Hayvan pazarı kapatıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik korona virüsü (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Canlı Hayvan Pazarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı. Başkan Karafilik, hayvan pazarının ne zaman açılacağı konusunda da daha sonraki günlerde duyuru yapacaklarını söyledi.

VİRÜSLE MÜCADELE KAPSAMINDA

Kırıkkale’de Korona virüsüne karşı alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi. Kırıkkale’de her hafta kurulan Canlı Hayvan Pazarı, korona virüsü tedbirleri kapsamında geçici bir süre ile kapatıldı. Ayrıca alınan karar gereği Hayvan Pazarı’nda Kırıkkale Belediyesi ekiplerince pazarda dezenfekte çalışması yapılacağı bildirildi. Kırıkkale hayvan pazarının kapatılmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik “İlimizde faaliyet gösteren hayvan pazarında insanların çok yakın mesafede bir arada bulunarak hastalık bulaşma riskini artıracağı dikkate alınarak korona virüsü (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında geçici bir süre kapatılmıştır” ifadesini kullandı.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK

Hayvan Pazarının ne zaman açılacağı konusunda şuanda kesin bir şey söylemenin mümkün olmadığına dikkat çeken Başkan Karafilik “Paniğe gerek yok. Ülkemizde korona virüsü (Kovid-19) salgınının daha fazla yayılmaması konusunda devletimiz gerekli adımları atıyor. Bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İnsan sağlığı her şeyin üzerindedir. Temennimiz bu sürecin en iyi şekilde tamamlanması. İnşallah bugünleri birlik, beraberlik, yardımlaşma ile atlatacağız. Pazarımızın ne zaman açılacağı konusunda önümüzdeki günlerde duyurumuzu yaparız” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x