Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt’un yol sorunu çözülüyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Sulakyurt halkına müjdeyi verdi. 63 yıllık ilçenin yol sorununun çözüldüğünü belirten Milletvekili Öztürk, “Balışeyh-Sulakyurt Karayolu çift yönlü gidiş-geliş karayolu yapım işi 28 Nisan 2020 tarihinde ihaleye çıkacak ve akabinde yapımına başlanacaktır” diye konuştu.

 

ÇİFT YÖNLÜ OLACAK

MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bizzat görüşen Milletvekili Öztürk, Balışeyh-Sulakyurt Karayolu çift yönlü gidiş-geliş karayolu yapım işi 28 Nisan 2020 tarihinde ihaleye çıkacağının müjdesini verdi. “Kırıkkale merkezden, Sulakyurt dışındaki tüm ilçelere karayolu ile gidiş-geliş çift yönlüdür ve sorunsuzdur” diyen Öztürk, “Yalnızca Sulakyurt ilçesine gidiş-geliş tek yönlüdür. Sulakyurt’un ulaşım aksındaki bu sıkıntıyı gidermek, beklentileri karşılamak, çağdaş ve emniyetli ulaşıma geçilmesi adına uzun süreden bu yana çalışmalarımızı tıpkı Kırıkkale’mizin diğer sorunlarında olduğu gibi sürdürmekteydim”

 

28 NİSAN’DA İHALEYE ÇIKACAK

Milletvekili Öztürk “Bu kapsamda geçtiğimiz yıl; Sayın Cumhurbaşkanımıza Bosna Hersek ve geçen ay Pakistan resmi ziyareti sırasında iletmiş olduğum Balışeyh-Sulakyurt yolunun yapımı konusunu ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız ile Karayolları Genel Müdürümüzle de paylaşmış ve takibini yapmıştık. Bu hususa başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Bakanımız ve Sayın Genel Müdürümüz büyük bir hassasiyetle yaklaştılar ve çözüm getirmek istediler. Gelinen bu aşamada yolun yapılmasına karar verilmiştir. Sulakyurt ve köylerinde yaşayan hemşehrilerimizin uzun süreden bu yana talep ettikleri, bekledikleri Balışeyh-Sulakyurt Karayolu çift yönlü gidiş-geliş karayolu yapım işi 28 Nisan 2020 tarihinde ihaleye çıkacak ve akabinde yapımına başlanacaktır. Bu süreçte destek ve ilgilerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’a, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu beyfendilere ve milletvekili arkadaşlarımıza Kırıkkale’miz adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x