Gündem

HEMŞERİMİZ SARAN’DAN KIRIKKALE’YE JEST

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli hayırsever iş insanı hemşerimiz Sadettin Saran Kırıkkale’ye 2 eser daha kazandırıyor. Saran imzalanan protokolle birisi Kırıkkale merkez, diğeri Yahşihan’da olmak üzere 2 adet etüt merkezini tamamlayarak Kırıkkale gençliğinin hizmetine sunacak.

HABER: TAHİR ERDEM

 

PROTOKOL İMZALANDI

Kırıkkale’ye çok sayıda Spor Salonu ve okul yapan Sadettin Saran bu defa da 2 adet Etüt Merkezi ve Kütüphane yaptırarak Kırıkkaleli gençlerin hizmetine sunuyor. Kırıkkale merkez ve Yahşihan ilçesinde yapılacak olan etüt merkezlerinin protokolü Kırıkkale Valiliğinde imzalandı. Son iki yatırım hakkında Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve Sadettin Saran adına Adem Yılmaz arasında valilikte Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın’ın da hazır bulunduğu protokol imzalandı. İmza altına alınan protokolle Hayırsever Kırıkkaleli İş İnsanı Sadettin Saran tarafından Kırıkkale’de Halk Eğitim Merkezine ait ek binanın teras katına kurulacak olan Etüt Merkezi’nin tamir, tadilat ve onarım işlerini üstlenecek. Ekim ayı içerisinde başlayacak Etüt Merkezi çalışmalarının yıl bitmeden tamamlanarak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmesi bekleniyor. Yatırımlardan bir tanesi Kırıkkale’ye merkezde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hizmet ettiği binanın üst katında hayata geçecek. Diğeri ise Yahşihan Merkez Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek. Her iki kütüphane ve etüt merkezide toplam 800 Metrekare kapalı alana sahip olacak.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu