GündemKırıkkaleManşet

Hentbol ’de şampiyon Kale Ortaokulu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılı Ortaokullar Arası Küçük Kız ve Küçük Erkek Hentbol müsabakaları düzenlendi. 24 Şubat ve 3 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalarda Kızlarda Kale Ortaokulu, erkekler de ise Akşemsettin Ortaokulu şampiyon oldu.
 
KIRIKKALE’Yİ TEMSİL EDECEKLER
Kale Ortaokulu Küçük Kız Hentbol Takımı, Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu ile yapmış olduğu final müsabakasını kazanarak, Kırıkkale şampiyonu oldu. Erkeklerde ise Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu’nu yenen Akşemsettin Ortaokulu oldu. Kale Ortaokulu Küçük Kız Hentbol Takımı, bütün maçlarını kazanarak Kırıkkale şampiyonu oldu. Kale Ortaokulu Küçük Kız Hentbol Takımı ve Akşemsettin Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı, Kırıkkale’yi iller arası yapılacak olan grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandılar.
 
KUPAYI VURAL VERDİ
Müsabakalar Yenişehir spor salonunda oynandı. Şampiyon takımlara kupalarını GSİM Müdür Vekili Adnan Vural verdi. Şampiyon takımların öğrencisi, okul öğretmenleri ve velileri büyük sevinç yaşadı. Şampiyonlar okullarında coşkuyla karşılandı. Vural, şampiyon olan Kale Ortaokulu Küçük Kız Hentbol Takımı oyuncularını ve okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Ergin Öztürk’ü kutlayarak, iller arası yapılacak olan grup müsabakalarında başarılar diledi. Müsabaka sonunda dereceye giren okullara ödülleri dağıtıldı.
 
“HENTBOL’U HERKESE SEVDİRMEK İSTİYORUM”
Kale Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ergin Öztürk, okula geçen yıl geldiğini ve bir yıldır yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Öztürk, önce Yıldız Kızlar Turnuvasında şampiyon olduklarını ve ardından da Küçük Kızlar Turnuvasında şampiyon olarak, Kale Ortaokulunun başarı çıtasını yükselttiklerini söyledi. Çalışmalara geçen yıl beşinci sınıftan itibaren başladıklarını dile getiren Öztürk, hentbol sporu ile yoğun bir şekilde uğraştıklarını ifade ederek, “Amacımız her şeyden önce ahlaklı ve bilinçli bir sporcu yetiştirerek, hentbol sporunu herkese sevdirmek istiyoruz. Üstün bir gayret ve mücadele sonucu şampiyon olan öğrencilerimi kutluyorum” dedi. Kale Ortaokulu Müdürü Hacı Kaplan, Kırıkkale şampiyonu olan Küçük Kız Hentbol Takımını ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ergin Öztürk’ü, okullarına yaşattıkları bu sevinçten dolayı kutlayarak, teşekkür etti.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu