Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

HER ŞEY SULAKYURT İÇİN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Araç parkurlarını zenginleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Bildik;

Göreve gelmesinin ardından Sulakyurt’u ilklerle tanıştırmayı kendisine ilke edinen ve ilçenin daha yaşanılabilir bir hale getirmek için gece gündüz çalışan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’in girişimleriyle belediye araç parkuru zenginleşiyor. Çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Bildik “Her şey Sulakyurt için” ifadesini kullandı.

 

KAMELYASINI KENDİSİ ÜRETEN BELEDİYE

Sulakyurt Belediyesinin çalışmalarıyla Sulakyurt daha da güzel bir görünüm kazanmaya devam ediyor. MHP’li Belediye Başkanı İsmail Bildik’in göreve gelmesinin ardından hummalı bir çalışma başlatan Sulakyurt Belediyesi, bir yandan kıt imkanlarla şehrin güzelleşmesi yönünde çalışmalar sergilerken, diğer taraftan da araç parkuru zenginleşiyor. Altyapı ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Bildik, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Ortaokulu mevkiinde bulunan sokağın yol yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Bir yandan yeni parklar kazandırdıklarına değinen Başkan Bildik, tüm belediyelere örnek olacak bir çalışmayı da başlattı. Birçok belediye binlerce TL ödeyerek aldığı kamelyaları Sulakyurt Belediyesi personeli kendisi üretiyor. Belediye kendi imkanlarıyla yaptığı kamelyaları parklara yerleştirmeye devam ediyor.

 

BELEDİYEYE YENİ VİDANJÖR KAZANDIRILDI

Sulaykurt’un her şeyin en iyisine layık olduğunu, bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarına vurgu yapan Belediye Başkanı Bildik, “Sorumluluğunu bilen kurumsallaşmış bir belediye ve çalışan bir ekibimiz var. İlçemizin daha güzel bir hale gelmesi için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 60 yıllık ilçemizin nihayet yol sorunu çözülüyor. Sulakyurt-Balışeyh arası yolumuzun proje ihalesi yapıldı, yıl sonuna proje teslim edilecek 2019 yılında yatırım planına alınacak. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Dört yılda 12’inci hibe aracımızı da aldık. 2018 sıfır vidanjörümüz geldi. İlçemize hayırlı olsun. Milletvekilimiz Halil Öztürk, Saffet Sancaklı, Genel Başkan Yardımcım Sadir Durmaz’a ilçe Halkım ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Bizden önce Vidanjör ne bilen var mıydı?” diye konuştu.

 

DÖRT YILDA 12. HİBE ARACIMIZI DA ALDIK

Göreve geldiklerinde belediyenin araç parkurunun içler acısı durumda olduğunu ve kullanılabilir araç bulmakta zorlandıklarını hatırlatan Belediye Başkanı İsmail Bildik “Göreve gelmemizin ardından kıt imkanlara rağmen yaptığımız ikili görüşmelerle ilçe belediyemize 2 adet birisi sıfır KM, diğeri 2010 model cenaze aracı, 2 adet 2008 ve 2009 model Damperli Kamyon, 1 adet sıfır KM çöp toplama kamyonu, 2 adet pikap, 1 adet silindir, 1 adet vidanjör, 1 adet kepçe, 1 adet 50NC İveco minibüs kazandırdık. Şimdi ise 2018 sıfır vidanjörümüzü belediyemize kazandırdık. Dört yılda 12. Hibe aracımızı almış olduk. Araç parkurumuza kazandırdığımız araçlar ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ÖZEL HABER

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x