Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Hiçbir akçeli işe karışmadım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, beraberinde Ak Parti İzmir Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan ile Kırıkkale’ye gelerek teşkilat ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası basın toplantısı düzenleyen Can gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bana ulaşamayan hiç kimse yoktur. Hiçbir akçeli,  işe girişmeden anlımızın akıyla bu görevi ifa etmeye devam ediyoruz. Biz kendi muhasebemizi kendi içimizde yaptık, fakat 1-1-1 olurken de 3-0 gibi talepte bulunmakta, beklemekte o da kamuoyunun takdiridir” diye konuştu.

2020 YENİ PROJELERİN BAŞLADIĞI YIL OLACAK

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Ak Partili ilçe ve kasaba belediye başkanlarının katılımıyla il başkanlığında basın toplantısı düzenlendi.   İl Başkanı Dağdelen, 2002 yılından bu güne kadar parti siyasetçilerinin Kırıkkale problemlerine kayıtsız kalmadığını belirterek “Allaha şükür Kırıkkale’nin çok büyük bir problemi de yoktur. İlçelerde en önemli problemlerin başında doğalgaz geliyordu bunu da Balışeyh’le başlayarak çözüyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da Özalan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Memleketimiz için davamız için hep birlikte el ele vererek mücadele ediyoruz. İnşallah 2020 yılı nasip olursa Kırıkkale’de pek çok şeyin, ümitlerimizin arttığı, yeni bazı projelerin başladığı bir yıl olacak. Büyüklerimizde desteklerini veriyorlar” sözlerine yer verdi.

SOSYAL KONUTLAR YAPILACAK

Balışeyh ilçesini doğazgazla tanıştırdıklarını vurgulayan Kırıkkale Milletvekili ramazan Can, “Keskin, Delice, Karakeçili, Çelebi ve Sulakyurt ilçeleri ile Çerikli beldesinin de inşallah önümüzdeki süreçte doğalgaz problemini çözeceğiz. Sosyal konut konusunda, Karakeçili ve Sulakyurt ilçelerinde belediye başkanlarının uygun bir arazi gösterdiklerinde bizler de destek olup inşallah bu iki ilçemizin de TOKİ ile ilgili taleplerini karşılayacağımızı beyan ediyorum. Kırıkkale’nin bütün problemlerini yakından takip ediyoruz ve çözme iradesini gösteriyoruz” diye konuştu. Kırıkkale’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ak Parti İzmir Milletvekili ve eski Milli Futbolcu Alpay Özalan “İnşallah sporda da hak ettiğimiz yere geleceğiz. 1990’larda başarı vardı ama böyle muhteşem statlar ve tesisleşme yoktu. AK Parti hükümetlerinden, 2002’den sonra her alanda olduğu gibi sporda tesisleşme anlamında çağ atladık. Devletimize, hükümetimize teşekkürümüz her zaman başarıyla olacaktır. Bunu zaman zaman yaptık ama bundan sonra çok daha başarılı olmak için çalışacağız” diye konuştu.

 

1-1-1 OLURKEN, 3-0 GİBİ TALEPTE BULUNMAK

Ankara’da da Kırıkkale’de de vatandaşın ulaşabildiği bir milletvekili olduğunu belirten Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can “Bana ulaşamayan hiç kimse yoktur. Ama ne hikmetse birileri bir şeyler yapmaya çalışıyor. Onları da ben art niyetli olarak değerlendiriyorum. Kırıkkale halkı Allah razı olsun bize destek verdi, önce Allah, sonra Cumhurbaşkanımızın riyasetinde bize bu görevler verildi, bizde bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Hiçbir akçeli, namussuz bir işe girişmeden anlımızın akıyla bu görevi ifa etmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Bir yerde bir problem varsa, vatandaşın bir işi varsa bana ulaşılmıştır olumlu yada olumsuz çözülmüştür. Hiçbir Allah’ın kulu Ramazan Can’a gittim ulaşamadım diyemez. Benim işimi takip etmedi diyemez. Kırıkkale’yi de Ankara’da en iyi temsil edenlerden birisiyim, bu konuda da mütevazi olmayacağım. Çünkü marifet iltifata tabidir. Valimiz, belediye başkanımız, teşkilatımızla iyi bir bütünlüğümüz var. Ama sizde özellikle şunu kabul edin, Kırıkkale bir tercih yaptı, tercih başımızın üstünde. Kırıkkale bu dönem 1-1-1 oldu. Bu da Kırıkkale’nin takdiridir. Biz kendi muhasebemizi kendi içimizde yaptık, fakat 1-1-1 olurken de 3-0 gibi talepte bulunmakta, beklemekte o da kamuoyunun takdiridir” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
BuyukYağlı Kasabası
BuyukYağlı Kasabası
28 Aralık 2019 17:28

Evet ben Kırıkkaleliyim Buyukyağlı Kasabasından. Ramazan bey; kısaca Suyumuz sorun içilmiyor yıllardır. Belediye otobusumuz yok Rahmetli Hayati beyden beri, belediye fırınımız yok, Kirikkaleye girecek Adam gibi bi koprumuz yolumuz yok, iş imkanı desen bebelerimiz 2 liraya Ankaraya gelip gidiyo. Otobus terminali var dolmus duragi gibi, imar desen 10 kat verdiniz eski samsun yolunu ne gunes kaldi ne huzur kontrol desen hic yok. Ankara kirikkale 15 bin lira dolmuslar, hizli tiren ismeyiroruz balniyö treni gelse yeterli. Daha ne sorun olacak dogru size göre çok buyuk sorun degil cok buyuk sorun ne dirki size göre. Diyecek yazscak daha neler var neler. Siz keyfinize bakin hayat size guzel bi damacana su kac lira kac gun gider bilirmisin. Ben vekil maası ksc para bilmem merahta etmiyorum, makam arabamds yok 7 bin liralik arabaya biniyorum. Yahşihsn mezarliginda yerde kalmamis yöneticilik baskanlik vekillik atesten bi gomlek Mevlam kul hakkiyla bu yalan dunyadan göçturmesin.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x