Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Balışeyh

Hiçbir insanı diğerinden ayırt etmedim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de faaliyet gösteren yerel gazete sahipleri Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nu ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Dedelioğlu, hem yapılan ve çalışmaları devam eden çalışmalar, hem de seçim yerel seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Dedelioğlu “Burada hiçbir insanı diğerinden ayırt etmedim, bütün vatandaşlarımızla parti rozetimi bir kenara bırakarak içlerinde oldum, düğünlerinde, cenazelerinde hep iç içe oldum” diye konuştu.

 

HALKIMIZLA İÇ İÇE OLDUK

Kırıkkale’de faaliyet gösteren yerel gazetelerden Yenigün Gazetesi Sahiplerinden Adem Yılmaz, İl Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin, Manşet Gazetesi Sahiplerinden Cengiz Selci ve Kalehaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Çakmak, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nu makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yerel gazete sahipleri Başkan Dedelioğlu’na tekrar aday olmasından dolayı hayırlı olsun temennisinde bulundular. İlk olarak tekrar AK Parti Balışeyh Belediye Başkan Adaylığı açıklanması hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Dedelioğlu, “Yaklaşık 1 ay önce adaylığımız açıklandı. Daha önce 2009-2014 yılları arasında belediye başkanlığı yaptım halkımız bizi tanıyor. Yaptıklarımızı, karakterimizi biliyor. Burada hiçbir insanı diğerinden ayırt etmedim, bütün vatandaşlarımızla parti rozetimi bir kenara bırakarak içlerinde oldum, düğünlerinde, cenazelerinde hep iç içe oldum. Onlarda beni içlerinden biri olarak kabul ediyorlar. Artık onlar bana Ali abi diyorlar Başkan da demiyorlar. Alt yapı çalışmalarımızı bitirdik üst yapı çalışmalarımız devam ediyor”

 

ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATTIK

Araç ekipmanlarını aldıklarını söyleyen Başkan Dedelioğlu, “Cumhuriyet meydanımızı yaptık, 2019’un Şubat ayının sonunda doğalgaz çalışmalarımız var. Alt yapısı bitti. Özel mülkiyetlerin kamulaştırmasını bitiriyoruz. 2019 yılının içerisinde önce resmi daireler olmak üzere bir kısmına doğalgaz verilecek. Önümüzdeki yıllarda Gençlik Merkezi yapmak istiyoruz. Bütçemiz elverişli yeni bir belediye binası yapacağız. Kepçemiz, greyderimiz yok. Var ama yeni değil araçlarımızı yenileyeceğiz. Balışeyh’te bir maaş sorunumuz yok. Belediyemizin alt yapı dışında bir borcumuz yok”

 

BİZ İNSANIMIZIN GÖNLÜNE GİRDİK

Dedelioğlu, “Gönül işi bu iş. Sonuçta iktidar partisinin adayıyız ama insanların gönlüne girmezseniz insanlar sizden kaçar. Hz. Ali’nin bir sözü var ‘Gönle girmek, gönül vermekle olur’ insanlara gönül vermezsen insanların gönlüne giremezsiniz. ‘İnsanlara öyle güzel davranınız ki öldüğünüzde düşmanlarınız bile ağlasın’ diyor. Bu benim için çok önemli. Ben 2009’da seçimi kazandığımda bana oy vermeyen insanlarla tek tek tokalaştım. Seçim sürecinde insanlarımız iş imkanı istiyorlar. 27 İŞKUR aracılığı ile iş alımı yapacağız. EDS’leri belediye ile alakalı diye düşünenler oldu. Bu EDS Cumhurbaşkanımızın projesi. İhaleyi belediyeye verdikleri için bizimle alakalı sanıldı. Biz yaptık ve emniyet müdürlüğüne devrettik. EDS’lerden belediyenin yüzde 6 kar payı var ama henüz para alamadık. Yapılan masraflar giderilene kadar para alamayacağız. Buda seçimden sonraya denk geliyor. Gelir geldikten sonra belediyemiz rahatlayacak” şeklinde konuştu.

 

BALIŞEYH’TE ÇOK İNŞAAT BAŞLAYACAK

Sanayi merkezi hakkında da açıklamalar yapan Başkan Dedelioğlu, “Sanayi bölgesinde 2 dönümlük bir alanda savunma sanayi yeri verdik. Koreliler orada iş değişikliği yapacaklar. Mermi fabrikası için 150 dönümlük bir arazi aldılar. Bütün işler bitti. Aplikasyon işleri de bitti. 250 kişi çalışacak burada. Mart ayında da inşaata başlayacaklar. Orada istihdam alanı oluştu. Çevre bakanlığı tarafından bu alan sanayi bölgesi olarak görünüyor hatta yüzde 100 teşvik var. Ciddi yatırımcılar geliyor, önümüzdeki ay ihaleler var. Önümüzdeki günlerde belediyenin ciddi kazanımları olacak. Doğal gaz boru hattı, yüksek gerilim hattı ve YHT hattı oradan geçiyor. Yatırımcılar bunlara çok değer veriyor. Önümüzdeki dönemlerde Balışeyh’te çok inşaat başlayacak. Güzel yatırımlar olacak” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x