Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

“Hizmetlerden daha iyi pay almak için göreve talibim”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Erhan Erdal, basın açıklaması yaparak AK Parti iktidarının yapmış olduğu hizmetlerin devamını sağlamak amacıyla ve kutlu davalarında hukukçu kimliği ile hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi.
 
“BÜYÜK BİR BÜYÜME RAKAMLARINA ULAŞILDI”
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday adayı Erhan Erdal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdal, aynı zamanda neden aday adayı olduğunu anlattı. Erdal basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Bildiğiniz üzere Kurucu Liderliğini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı ve şuanda Genel Başkanlığını Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun sürdürdüğü Ak Parti iktidarları döneminde ülkemizin her bir bölgesinde büyük bir dönüşüm ve gelişim hamlesi başlatılmıştır. Ülkemiz ekonomisi son 10 yılda dünyada birkaç ülkede görülebilen büyük bir büyüme rakamlarına ulaşmıştır.
 
“SİYASİ DÖNÜŞÜM HAREKATI BAŞLAMIŞTIR”
“Bu ekonomik gelişme ile birlikte başta sağlık, ulaşım, eğitim, toplu konut olmak üzere birçok alanda büyük yatırımlar yapılmış ve halkımızın hizmetine sunulmuştur. Ülke ekonomisi büyürken halkımızın refah seviyesi artmış ve kendine güvenen ve dünya vatandaşı kimliği kazanan özgüvenli bir toplum yaratılmıştır. Bunun yanı sıra Ak Parti iktidarları döneminde iktisadi gelişmenin yanında Türk demokrasi tarihinde görülmeyen bir istikrar dönemi yaşanmış ve 2002 Yılından bu güne kadar yapılan her seçimde başarı ile çıkan ve şuanda değişik Dünya Ülkelerince merakla incelenmekte olan bir siyasal dönüşüm hareketi yaşanmıştır”şeklinde konuştu.
 
“YENİ TÜRKİYE’DE KIRIKKALE’MİZE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Erdal, “AK Parti’nin Yeni Türkiye hedeflerine emin adımlarla yürüdüğünü belirten Erdal, “Ak Parti iktidarları döneminde demokrasi dışı yöntemlere dur denilmiş, halkından güç alan ve halk iradesi dışında tüm darbe girişimlerine hayır diyebilen bir siyaset anlayışı izlenmiştir. Ayrıca insanına değer veren, bireyi esas alan dil, din, etnik köken ayrımı yapmaksızın halkını kucaklayan bir anlayış sergilenmiştir. İnancından, etnik kökeninden ve mezhebinden ötürü dışlanan halk kitleleri kucaklanmış ve adeta devlet, millet kucaklaşması sağlanmıştır”
 
“GURUR DUYUYORUZ”
“Bu gün geldiğimiz noktada artık dünyaya yön veren kendi öz kimliği ile dünya siyasetinde bende varım diyen ülke vatandaşları olarak gurur duymaktayız. Bugün büyüyen Türkiye’miz ile birlikte Kırıkkalemizde de önemli hizmet ve yatırımlara imza atılmış ve şehrimize kent kimliği kazandırılmıştır. Bizler bugün Kırıkkale’mizin bu dönemde bu hizmetlerden daha fazla pay alabilmesi adına göreve talibiz. Geçmişi Kırıkkale’de olan, bugün Kırıkkale’de yaşayan ve bundan sonra da memleketinde yaşayacak içinizden biri, sizden biri bir kardeşiniz olarak bu kutlu davada hukukçu kimliğim ile hizmet edebilmek adına bu onurlu göreve talibim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu