Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

“Şehit yakınları bizim baştacımız”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Milletvekili aday adayı Harun Güleç önceki gün gittiği Vatan İçin Can Verenler Derneği’nde bir grup şehit yakını ile görüştü. Güleç “Şehit yakınları bizlere emanettir. Onlar bizim baş tacımız” dedi.
 
TORUNLU İLE GÖRÜŞTÜ
Güleç Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ile yaptığı görüşmede derneğin sorunlarını bildiklerini bu nedenle ABC Dershaneleri olarak daima şehit yakınlarının yanında olduklarını bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi. Harun Güleç Dernekteki şehit yakınlarından kendisi için duacı olmaları da istedi.
ŞEHİTLER BU VATANIN TAPUSU
Milletvekili Aday Adayı Harun Güleç, şehitlerin vatanın tapusu olduğunu, onun için şehitlerin geride bıraktığı anne-baba, eş-çocuk ve diğer yakınlarının bu vatanı yönetenlerin ve bu ülkede yaşayanlara emaneti olduğunu söyledi. Harun Güleç bunun için bu yola çıktıklarını belirterek dualarını kendisinden esirgememelerini istedi. Güleç “Bu vatana canlarını seve seve verenlerin yakınları bizim baştacımız” dedi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu