GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Hodri meydan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP İL BAŞKANI BALOĞLU, OLAGANÜSTÜ KONGRE İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu, 10 Temmuz’da yapılacak olan olaganüstü kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu. Baloğlu, “Düne kadar olağanüstü kongre olsun diye mahkeme kapılarını aşındıranlar MHP genel merkez tarafından alınan kongre kararına niye tahammül edemiyorlar? Hodri meydan” dedi.

 

ÇALIŞMA YAPTILAR

10 Temmuz’da yapılacak olan olaganüstü kongre ile ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu, “7 Haziran genel seçimleri sonrasında meydana gelen koalisyon görüşmeleri ve akabinde1 kasım seçimleri ile başlayan birçoğu MHP’nin kapısından bile geçmemiş kişi ve oluşumlar tarafından da beslenen içerisinde samimi ülkücü arkadaşlarımızın da farkında olmadan bulunduğu bir organizasyon MHP de olağanüstü kongre çalışmaları yaptılar”

 

NİYE TAHAMMÜL EDEMİYORLAR?

“Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyinde defalarca söylediği gibi bizlerin tarafsız hukuka saygılı olduğumuzu belirtmek isterim. Bu süreçte hiç bir arkadaşımızı kırmadan incitmeden yürüttüğümüz ve netice itibari ile 10 Temmuz 2016 tarihinde olağan üstü kongre yapılması yönünde genel merkez kurullarınca karar alınmıştır. Demokratik teamüller çerçevesinde ortaya çıkan sonuca herkesin saygı duyması ve MHP’nin üç hilalli bayrağı altında mücadele etmesi gerekmektedir. Düne kadar olağanüstü kongre olsun diye mahkeme kapılarını aşındıranlar MHP genel merkez tarafından alınan kongre kararına niye tahammül edemiyorlar? Hodri meydan”

 

HAYIRLAR GETİRSİN

“İl teşkilatımız olarak içimize fitne sokmaya çalışan bir takım çıkar çevrelerine daha önce başka birçok partinin içine sızmış bazı organizmaların bizimde içimize sızmalarına asla izin vermeyeceğiz. Yine 1 Kasım seçimlerinde el altından çeşitli çıkar ilişkileri içinde olup AKP ye kendi mahremini açıp MHP yi sırtından hançerleyen bir takım küçük adamlar sözde değişim kılıfına sığınıp partimizi yıpratmalarına da asla izin vermeyeceğiz. Şu da iyi bilinmelidir ki gerek yazılı gerekse sosyal medya aracılığıyla MHP’nin adabını aşan bir üslupla beyan veren kişi ve destekçilerine de en sert şekilde karşılık vereceğimizi belirtmek isterim. Şehit kanıyla bu günlere gelen kutlu davamız en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir.10 Temmuz da yapılacak olan kongremizin vatanımıza milletimize ve ülkücü camiaya hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ederim” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x