GenelManşet

Hulusi İmren Karşıyaka Mahallesi’ne talip oldu

Karşıyaka Mahallesi’ne muhtar adayı olan Hulusi İmren, seçildiği takdirde mahalleye en iyi hizmeti sağlayacağını belirtti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yerel seçimler için muhtar adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Karşıyaka Mahallesi’ne de Hulusi İmren talip oldu.


Mahallede uzun yıllardır fırın işleten İmren, Karşıyaka Mahallesi’nin sahipsiz olduğunu bu yüzden muhtar adayı olduğunu belirtti. İmren, “Karşıyaka’nın muhtarı olduğumda hem mahalle sahibi hem mahalle sakini olmak istiyorum. Mahallemize sahip çıkmak istiyorum. Ben fırın işletmecisiyim. Yıllardır Karşıyaka’ya hizmet veriyorum. Servis dağıtımımı kendim yapıyorum. Mahalle de bilmediğim sokak yok. Her noktaya hakimin. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar demiş atalarımız. Bende Karşıyaka’nın bütün sorunlarını bildiğim için mahallelimizin isteklerini, taleplerini yerine getirebilirim. Benim ne muhtarlık maaşında nede silahta, hiçbir şey de gözüm yok. Seçilmesem bile mahalleme hizmete devam edeceğim. Kırıkkale’de askıda ekmek uygulamasını ilk hayata geçiren benim. Ben insanlara yardım etmek için bu işe talip oldum. Bir kişi bile Allah razı olsun desin benim için önemli olan budur. Mahallemize en güzel hizmetleri getireceğim. Karşıyaka sakinlerinin oylarına talibim.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x