Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

İl Başkanı Pehlivanlı’dan Sağlık Sen’e Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve Teşkilat üyeleri Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.

HABER: TAHİR ERDEM

İl Başkanı Pehlivanlı’ya Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonu üyeleri ağırladı. Samimi sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Ak Parti İl Başkanı Pehlivanlı “Geçmişten bu yana Sağlık-Sen Ailesinin bizlere desteklerini görüyor ve hissediyoruz. Bu desteklerinden dolayı Şube Başkanımız nezdinde istişare içerisinde çalışmaktan mutluluk duyduğumuz tüm Sağlık-Sen ailesine teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Akdoğan da “ Sağlık-Sen ailesi olarak geçmişten günümüze olduğu gibi ileriki süreçlerde de bizler sorunlar ile anılmayan daima çözüm odaklı bir davranış hali içerisindeyiz. Bu anlayış içerisinde kamu ya da kamu dışı tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde çalışmak hizmet alanımızla ilgili katkı sağlamak amacını taşımaktayız. Gücün bir olmaktan birlik olmaktan geldiğini düşünüyoruz. Sağlık-Sen ailesi olarak Ak Parti İl Başkanımız ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu