Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İlçelerde doğalgaz heyecanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Zamanın Başbakanı Binali Yıldırım’ın Kırıkkale ziyaretinde müjdelediği, Ak Parti’nin seçim vaatleri arasında da yer bulan Kırıkkale’nin ilçelerinin doğalgazla tanışma çalışmaları devam ediyor. Keskin, Delice, Çelebi ve Çerikli Belediye Başkanlarından oluşan heyet BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLÜYOR

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can beraberinde Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’ı ziyaret ederek ilçelerin doğalgaza kavuşması konusunda görüş alışverişinde bulundu. İlçelerden en son Balışeyh’in doğalgaz ile tanıştığını belirten Milletvekili Can, Delice, Keskin, Çelebi, Karakeçili, Sulakyurt İlçelerine ve Çerikli Beldesine doğalgaz verilmesi noktasında çalışmalar sürdürüldüğünü söyledi.

OLUMLU BİR GÖRÜŞME OLDU

Ziyaretle ilgili bilgiler veren Delice Belediye Başkanı Özdem “Milletvekilimiz Ramazan Can ile birlikte BOTAŞ Genel Müdürümüz Burhan Özcan’ı makamında ziyaret edip, Delice ve Çerikli’ye Doğalgazın en yakın zamanda kazandırılması ile alâkalı olumlu sohbet ettik. İnşallah en kısa zamanda hemşehrilerimize, ilçemize doğalgazı kazandıracağız. Genel müdürümüz Burhan Özcan’a ilgi ve âlâkalarından dolayı teşekkür ederiz. Her zaman olduğu gibi bizi hiç yalnız bırakmayan Vekilimiz Ramazan Can’ada ayrıca teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
hll
hll
15 Ocak 2020 16:29

ee keskin den bahsedilmemiş

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x