Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

İnsanların en hayırlısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Kutlu Doğum Haftası kutlama mesajında, “Sevgili Peygamber Efendimiz, insanların yoldan çıktığı, iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir” ifadelerine yer verdi.DOĞRULUK TİMSALİ

Demir kutlama mesajında şöyle seslendi; “İslam’ın evrensel, çağlar üstü mesajını taşıyan yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim, O’nun aracılığıyla insanlığa indirilmiş, tebliğ edilmiştir. O insanların en hayırlısı, en aydınlık düşüncelisi, Allah’ın son elçisi, hakikatin sadık emanetçisi, sözüne ve yaptığına herkesin güvendiği Muhammed-ül Emin’di; Allah’ın insanlar arasından seçtiği bir doğruluk timsaliydi.

KARDEŞLİK KÜLTÜRÜMÜZ DERİNLEŞECEKTİR

Bugün, O’nun doğumunun sene-i devriyesinde, bu kutlu günde, karanlıklarımızın yeniden aydınlanmasını, yoksunluklarımızın bereketlenmesini diliyoruz. Kanla, gözyaşıyla, acı ve zulümle sarsılan insanlığın bu günde, O’nun ebedi mesajını; sevgiyi, barış ve merhameti hatırlamasını ümit ediyoruz. İnanıyorum ki, milletimizin her yıl artan bir heyecanla bağrına bastığı Kutlu Doğum haftası, kardeşlik kültürümüzü daha da derinleştirecektir.

HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla, merhametle dolduran sevgili Peygamberimizin hatırasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu tebrik ediyor, O’nun evrensel sevgi ve barış çağrısında buluşmayı diliyor, bütün vatandaşlarımı sevgiyle selamlıyorum”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu