Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İnsanlık ölmemiş

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Gayrimenkul Danışmanı Beyazıt Yıldırım, yolda bulduğu paranın sahibini uzun süre aradı. Belediye’den anonsta yaptıran Yıldırım uzun uğraşları sonucunda paranın sahibini olan emekli Esengül Ergül ve İhsan Ergül’ü bularak kaybettikleri parayı teslim etti.
 
UZUN SÜRE ARADI
İlimizde insanlık ölmemiş denen olaylarda yaşanmıyor değil. Geçtiğimiz günlerde 10 yaşındaki Cihan Yılmaz’ın yolda bulduğu parayı sahibini bulamayınca karakola teslim etmesini ardından önceki günde benzer bir olay yaşandı.  Gayrimenkul Danışmanı Beyazıt Yıldırım, yolda bulduğu paranın sahibini uzun süre aradı. Sahibini bulamayınca parayı bulduğu bölgedeki esnaflara sordu. Bunla da yetinmeyen Yıldırım Kırıkkale Belediyesine giderek para ile ilgili olarak anons yaptırdı.
 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Anonsu duyan Esengül  Ergül ve eşi İhsan Şengül  Yıldırım´ın ofisine geldi. Eşinin bankamatik kullanmayı çok iyi bilmediği için maaşları kendisinin çektiğini ifade eden Esengül  Ergül, “Parayı cebimden düşürmüşüm. Çok aradım ama bulamadım. Allah razı olsun. Birinin parayı bulup, geri getireceği hiç aklıma gelmedi.Anonsu duyduktan sonra araştırmaya başladık. Burayı tarif ettiler geldik. Paramızı bize iade eden Beyazıt beye çok teşekkür ederim” dedi.
 
İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM
Gayrimenkul Danışmanı Beyazıt ise, “Allah toplumumuzda yardımlaşmayı seven, vicdanı rahat bireylerin çoğunluğunu sağlasın. Bu herkesin başına gelebilecek bir olay. Ben sadece insanlık görevimi yaptım. ” dedi. Beyazıt 590 lira parayı İhsan Ergül´e teslim etti.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu