Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

İstanbul 2. Bölgeden Aday olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kadın Doğum Ana Bilim eski Başkanı Prof. Dr. Melahat Emine Dönmez Milletvekili A. Adaylığı için istifa etti.
 
BÖLGEYİ İYİ TANIYOR
İstanbul 2. Bölge’den (Şişli) aday olacak olan Prof. Dr. Melahat Emine Dönmez 20 yıla yakın Şişli Eftal Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Şefi olarak görev yaptı. Bölge halkını ve İstanbul’u çok iyi tanıyan Dönmez 7 yılı aşkın süredir Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde görev yapıyordu.
 
BİRÇOK SERTİFİKASI VARİstanbul 2. Bölgeden Aday olacak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Dönmez, Londra King’s College Hastanesinin Fetal Tıp Bölümünde de 6 ay  görev yaptı. Halen Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanlığını yürütüyor. Dönmez’in Kadın Hastalıkları Doğum ve Perinatoloji Uzmanı Tüp Bebek Sertifikaları da bulunuyor.
 
BOLU VE ŞİŞLİ’DE SEVİLEN BİR SİMA
Kırıkkale doğumlu olan Prof. Dr. Melahat Emine Dönmez, gerek memleketi Kırıkkale’de gerekse görev yaptığı Bolu ve Şişli’de sevilen ve saygı gösterilen bir kişiliğe sahip. Dönmez’in İstanbul’da hangi partiden Milletvekili Adayı olacağı ise merak konusu olurken, kendisi de bu konuda ser verdi sır vermedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu