Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

MHP Baloğlu’na emanet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kongresi hafta sonu Diva Düğün salonunda gerçekleşti. Kongrede mevcut Başkan Seyit Ahmet Göçer aday olmazken tek liste ile seçime giren Erdal Baloğlu İl Başkanlığı görevine seçildi.
 
 
DEVLET BAHÇELİ SLOGANLARI
Kongrenin Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya yaparken üyeliklerini ise MHP MYK üyeleri Osman Durmuş, Halil Öztürk ve Ömer Demirel yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Bilgin Canyurt tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Zaman zaman kongreye katılan ülkücüler ‘Hareketin Lideri Devlet Bahçeli’ ve ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ diye slogan attılar.
 
KİŞİLER GELİP GEÇİCİDİR
MHP eski İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, 12 Ekim 2004 tarihinde Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getirildiğini söyleyerek, 6 Haziran 2008 yılında ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emri ile İl Başkanlığı görevine atandığını dile getirdi. Gece gündüz çalışarak ekibi ile birlikte büyük mücadeleler verdiklerini ifade eden Göçer, “Burada bugün bayrak teslimi yapacağız. Kişiler gelip geçicidir. Asıl olan, milletimiz, teşkilatımız ve partimizdir” diye konuştu.
 
HAYIRLI OLSUN
“3 Hilalli Bayrağımızı yere düşürmeden en üst seviyeye çıkarmanın onur ve gururunu yaşıyoruz’ diyen Başkan Göçer, “Benimle beraber çalışan herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Kongrede İl Başkanlığına aday değilim. Hepiniz bana hakkınızı helal edin. Yeni seçilecek olan İl Başkanımıza başarılar dilerim. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi. MHP MYK Üyesi Osman Durmuş, 1995 yılından bugüne kadar Kırıkkale’de siyaset yaptığını belirterek, “1998, 2004 ve 2007 seçimlerinde milletvekili oldum. 2015 yılında Milletvekilliği seçimleri var. Oyunuzu atmanız yetmiyor. Oyunuza sahip çıkmalısınız. Milli irade hırsızlarına imkan vermemek için tedbirinizi alın. Kırıkkale güzel bir il MHP’ye bir fırsat verin ve Ankara’ya milletvekillerini gönderin. Küskünlükleri ve dargınlıkları bir kenara bırakın, sandığa gidin.  Oyunuzu 3 Hilale basın. Kongremiz hayırlı olsun”
 
TÜRKİYE AKP’DEN KURTULACAK
MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, AK Parti iktidarının 13 yıldır bir karabasan gibi ülkemizin üzerine çöktüğünü belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Türkiye’yi düzlüğe çıkaracaktır. Bizlerde sizler gibi 7 Haziran’ı bekliyoruz. AK Parti Kırıkkale’yi yok etti. Kırıkkale Anadolu’nun ortasında gelincik çiçeği gibidir. Fakat AK Parti bu çiçeğin dallarını kırdı ve kökünden söktü. Haram saltanatını yıkmak için her biriniz nefer olun. 7 Haziran’da Türkiye AK Parti’den kurtulacak. Devletin başına Devlet gelecek” diye konuştu.
 
SEÇİMLERE KENETLENELİM
Kırıkkale eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan, Haziran ayı içerisinde yapılacak seçimin son kongresini yaptıklarını belirterek “Kongremiz inşallah bereketli olur. İlimiz 4 milletvekilinden birini kaybetti. 350 bin nüfusu vardı 270 bine düştü. MKE’nin 20 bin çalışanı vardı 1800’e düştü. Çocuklarımız ise nerede iş bulduysa oraya gittiler. Kırıkkale göç veriyor. Biz bu geriliği durdurmak için kavgaları ve dövüşleri bir kenara bırakalım. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlere kenetlenelim.” İfadelerine yer verdi. ‘Bu seçimlerde vicdanınızı dinleyin’ diyen Hasan Ulusoy, “Her ev ve arkadaşlarınıza ulaşın. Bu seçimlerde gönül kapılarımızı açacağız. Kol kola girip seçimleri kazanacağız. Ülkücüyü hazmedemeyen insan ülkücü olamaz. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüdüğümüz bu yolda zaferle çıkacağı” diye konuştu.
 
SAHİP ÇIKALIM
‘Kırıkkale’den 12 yıl alacağımız var’ diyen Av. Abdullah Pekgöz ise “Kırıkkale’ye bir şeyler verilmesi gerekirken hiçbir şey yapılmadı. Ayrıca bir de ilimizde üretilen MPT Kırıkkale’den gitmek üzere. Seçtiğimiz vekillere hesap soracağız. Vekillere 5 yılı emanet ediyorsanız bunun da hesabını sormalısınız. Sandıkta hesabını sorun ki sonra dizlerinizi dövmeyin. Çare biziz, çare sizlersiniz. Bunun için sandığa sahip çıkın. Kırıkkale’ye 12 yıl boyunca sahip çıkmadılar, gelin hep birlikte MHP’yi iktidar yapalım”
 
SONRASI KÖTÜ OLACAK
“Mehmet Yağlı, “Zor günler geçiriyoruz. Yaklaşan genel seçimlerde Kırıkkale’den vekil çıkararak iktidar yapacağız. Kazanmak için canla başla mücadele edeceğiz. 2015 yılı genel seçim takvimi belirlendi ve zaman daralıyor. Önce milletim sonra partim diyerek iktidara talibiz” diye konuştu. İdris Karakuş ise; “Mevzu bahis vatan ise gerisi teferruattır. 7 Haziran’da devletin temeline yeni bir harç koyacağız. 7 Haziran’da başarılı olamaz isek sonrası kötü olacak” dedi.
 
İMKANLARI SEFERBER EDİYORUZ
İl Başkanı Erdal Baloğlu ise; “6 Aralık 2014 tarihinde başlamış olduğumuz ve son olarak 10 Ocak 2015 tarihinde merkez ilçe kongresi ile tamamladığımız ilçe kongrelerimizin ardından il kongremizi gerçekleştiriyoruz. Sizlerin de yakından takip ettiği gibi; ll. Olağan genel kurul öncesinde il ve ilçe teşkilatlarının tekrar yapılanması amacıyla Türkiye genelinde kongrelerimiz devam etmektedir. Bu doğrultuda iktidar hedefimize Kırıkkale’den bir meşale yakmak için bütün imkanlarımızı seferber etmekteyiz”
 
HİÇBİR ZAMAN AYRILMAYIZ
“Bu süreçte gözlemlerimiz, partimize teveccüh gösteren kitlelerin bir hayli fazla olduğu yönündedir. Halkımız yapılan kirli planların ve pazarlıkların farkına varmıştır. Ülkemizin ve partimizin üzerinde oynanmak istenen oyunların da farkındayız. Her türlü entrikanın karşısında dimdik duracağız ve tüm gayretimizi milli bütünlüğümüzün ve Türk İslam davasının bekası için harcayacağız. Bundan rahatsız olan şer odakları aramıza fitne sokmak için fırsat kollamaktadır” Biz bazen kırılırız. Bazen üzülürüz ama hiç bir zaman ayrılmayız.
Hiç bir zaman bölünmeyiz”
 
MİLLİYETÇİYİZ
“Göreceksiniz ki bu kongrelerden sonra birlik ve beraberliğimiz en üst düzeyde olacaktır. Sizler Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarına ve teşkilatlarına sahip çıkacak, teşkilatlarda bütün egolarını ve varsa kibirlerini çöpe atacak kucaklayıcı ve birleştirici olacaktır. Zira ülkenin içinde bulunduğu durum bunu emretmektedir. Güzel Türkiye’miz her yönden büyük tehlike altındadır. Milliyetçi Hareket Partisi sadece terör ve yolsuzlukla ilgili fikir beyan eden bir parti değildir. Bizim doktrinimiz bellidir. Tamam milliyetçiyiz,  doğru ülkücüyüz, ama aynı zamanda ahlakçıyız, ilimciyiz, köycüyüz, halkçıyız, toplumun her kesimi için hazırız”
 
FİKRİMİZİ BEYAN ETTİK
“Milliyetçi Hareket Partisi macera partisi değil, bu milletin kurtuluş reçetesidir. Son zamanlarda sizlerin de şahit olduğu gibi milli piyade tüfeğimizi sadece MKE tarafından üretilmesi için, gerek sendikalar, gerek sivil  toplum kuruluşları, gerekse işçi kardeşlerimizin çabalarına şahit oluyoruz. Daha önce de bu konuda fikrimizi beyan ettik. Aslında en başında ismi hepinizce malum bir şirketin kurdurulması ve bu şirket personellerinin Makina Kimya Fabrikaları içinde MKE işçilerinin bile giremeyeceği alanlara rahat rahat girmeleri ayrıca bu kişilere daha birçok ayrıcalık tanınması bu günlere gelineceğinin habercisiydi. Bu malum şirketin yönetim kurulu yapısına bakarsanız işin net olarak anlaşılacağını biliyoruz. Silah Organize Sanayi Bölgesi falan da sadece Kırıkkale’nin gazını alma hamlesidir”
 
SEFERBER OLMALI
“Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kırıkkale Milletvekilleri olsaydı bu kadar rahat davranma şansları olur muydu? İnşallah sizlerinde desteği ile 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partili vekilleri meclise göndereceğiz. Hadi o zaman Kırıkkale’nin milli değerlerini peşkeş çeksinler de görelim. Eski yönetici arkadaşlarımızın tecrübeleri ve yeni arkadaşlarımızın gerek mesleki gerek eğitim ve konumları ile harmanladığımız bu yönetim şimdiden büyük başarılara imza atacağını göstermektedir. Bu başarı teşkilatın kendinden daha çok sizlerin başarısı olacaktır. Büyük devlet olmak için bütün fertler seferber olmalıdır. Türk milleti elbet bir gün bu hedefe ulaşacaktır. Türk milletinin yükselişi için bu büyük hamleleri yapmak zorundayız” dedi.
 
İŞTE YÖNETİM
İl Başkanı Erdal Baloğlu. Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Ömer Eldemir, Yusuf Kocabey, Murat Abalı, Abdurahman Savu, Mehmet Emin Çolakoğlu, Vedat Sağlık, Cemil Arslan, Soner Gencer, Gökay Gül, Metin Yampal, Gazi Cesur, Dede Özbayrak, Burhan Erdoğan, İsmail Çetin, Murat Çiçek, Mahmut Çelik, Cahit Doğan, Ramazan Acar, Ali Varol ve Murat
Akyayla. Disiplin Kurulu Asil Üyeler; Adem Kapan, Hanifi Kayır, Halit Durmuş, Ali Cansu,
Ali Ulutaş, Ali Ertunç ve Nezir Güler. Üst Kurul Asil Delegeler:Erdal Baloğlu, Seyit Ahmet Göçer, İlyas Can Öz, Serkan Tunçbilek, Yavuz Kuzucu ve Şevket Özsoy.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu