Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşetSiyaset

İstanbul Milletvekili Turan Kırıkkale’yi gezdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Bülent Turan Kırıkkale’ye geldi. Keskin ve Yahşihan’da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Turan’ın yanında ailesi de vardı.

DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA

İlk olarak Yahşihan İlçesi’ni ziyaret eden Turan, daha sonra Keskin İlçesi’ne hareket etti. Keskin İlçesi Hacı Taşan Kültür Merkezi’nde davul zurna ile karşılanan Turan, burada Keskinli ozanların mini konserini dinledi. Daha sonra Köprüköy’e geçen Turan burada yemek yedikten sonra Kırıkkale’den ayrıldı.

MENCET REHBERLİK ETTİ

Kırıkkale ziyaretinde kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu dile getiren Turan, ailesi ile birlikte unutulmaz bir gün yaşadıklarını ve Kırıkkale ve Keskin’i daha yakından tanıdıklarını söyledi. Turan’a Yahşihan ve Keskin ilçesi gezisinde eşlik etti.  AK Parti Isparta milletvekili Recep Özel’in Danışmanı Ziya Bedir ve bilgiler veren Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve AK Parti Keskin İl Genel Meclisi Aday Adayı Ragıp Cihat Mencet, özellikle Keskin için vazgeçilmez değerleri anlarak eşlik ettiler.

MEMNUN AYRILDILAR

Turan’a eşi Kevser Turan, Babası Saadettin Turan, Annesi Sabahat Turan ve çocukları Kerem ve Ömer eşlik etti. Turan Ailesi Kırıkkale’den oldukça memnun ayrıldılar.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
keskin_akp_71@gmail.com
23 Ocak 2014 14:16

sen kiimmm il genel kimmm kimi bilrsin keskinde kimin cenazesine kimin düğününe gitdin bu topa benzemez hadi işine bak

Başa dön tuşu