Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2024 Yerel SeçimlerSiyaset

İşte Kırıkkale, İşte Önal

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’ın seçim çalışmaları mahalle mahalle mini toplantılar ve mitinglerle devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’ın seçim çalışmaları mahalle mahalle mini toplantılar ve mitinglerle devam ediyor.

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Önal, Atatürk Bulvarı’nda ziyaretlerde bulundu, Gündoğdu’da toplantı yaptı, Çalılıöz’de ev toplantısı mini mitinge dönüştü, Karşıyaka’da ise havai fişeklerle karşılandı. Toplantıları ile ilgili paylaşım yapan ve bilgi veren Önal, “Bugün güne Atatürk Bulvarı’nda bulunan esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek başladık. Görüyoruz ki Kırıkkale bir değişimin geldiğine inanmış. Hemşehrilerimizin kendini güvende hissettiği, mutlu olduğu bir Kırıkkale hayalimiz var” dedi.

ÇOK GÜZELSİNİZ

Önal, “Gündoğdu’daki sevgi ve destekle yolumuza devam ediyoruz. Çok güzelsiniz” paylaşımı yaparken, “Burası Çalılıöz… Ev toplantısı programımız adeta mitinge dönüştü. Bu coşku ve heyecana layık olacak, Kırıkkale’miz için çok çalışacağız” dedi. Karşıyaka’da havai fişeklerle karşılanan Önal, “Kırıkkale Karşıyaka’nın güzelliği… Coşkuyla, sevgiyle, samimiyetle…” paylaşımı yaptı.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x