Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Türkyılmaz’ın güvendiği kaleler bir bir düşüyor

Ak Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur'a katılımlar peş peşe devam ediyor. Son olarak Osman Türkyılmaz'ın kardeşlerinden sonra Milleyetçi Hareket Partisi Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın, düzenlenen programa katılarak Ahmet Sungur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur’a katılımlar peş peşe devam ediyor. Son olarak Osman Türkyılmaz’ın kardeşlerinden sonra Milleyetçi Hareket Partisi Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın, düzenlenen programa katılarak Ahmet Sungur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

”GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ HER ÇABANIN FARKINDAYIZ”
Ak Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur; ”Seçimin son günlerine yaklaşıyoruz çok fazla yoruldunuz özellikle hanımefendiler Allah hepinizden rağzı olsun. Sizlerin göstermiş olduğu her çabanın farkındayız Allah emeklerinizi zayi etmesin. 30 Mart Cumartesi günü saat 1:00’de son mitingimizi gerçekleştireceğiz. Aramızda çok özel isimler var, çocukluk arkadaşlarım, yol yürüdüklerim, dert paylaştıklarım, yeğenlerim Samet, Süleyman, İlhan, Halim,  dayılarım Musa ve Çakır burada ”Sancak Harekatı Başkanımız” Çiğdem hanım, Mehmet Bilir, Ertuğrul Dumlu. Bugün katılımlarımız oldukça fazla Milleyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yılmaz Aydın bizlere hayırlı olsun ziyaretine geldi ve ilçemizin gerginliğe ihtiyacı olmadığını söyledi.  Amcamın oğlu Davut Aktuğ, Yahşihan’ın duayen başkanlarından Arap Türkyılmaz, Ramazan dayım, Arap Ali Demirdirek, Hüseyin Uluyürek, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

”AYNI TOPRAĞIN İNSANLARIYIZ”
Programda söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın; ” Ahmet Sungur’a çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Aynı toprağın insanlarıyız kavgaya kargaşaya kalkışanların karşısında duralım, düğünde ve cenazede yine hep birlikteyiz.  Sizleri saygıyla, sevgiyle, hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
aliveli
aliveli
28 Mart 2024 12:13

kırıkkalede oturupta Yahşihan belediyesinin parasına göz diken hırsızla araya mesafe koyması lazım bence

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x