Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Yılmaz resmen açıkladı!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde Baro Başkanlığı görevinden istifa eden Av. Ayhan Yılmaz, AK Parti’den aday adayı olacağını açıkladı. Yılmaz, “Artık Kırıkkale’ye daha aktif hizmet etmek istiyorum. Bu yüzden adresim AK Parti oldu” dedi. 
 
 
“ÖNEMLİ OLAN BİRLİKTELİK”
Gazete sahipleri, yazı işleri müdürleri ve muhabirlerin katıldığı bir basın toplantısında aday adayı başvurusu yapacağını açıklayan Yılmaz, tüm Kırıkkale’de yaşayanların, Kırıkkale’nin gelişimine katkı sağlayacağı bir birlikteliğe ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Yılmaz, “Kırıkkale’de yaşayan ve Kırıkkale’den ekmek yiyen herkesin birlikte olması gerekir. Bu birlikteliğin örnekleri yakın şehirlerimizde var. Bunu oluşturusak, Kırıkkale’de bunu becerebilirsek, ben inanıyorum ki Kırıkkale birçok şehirden daha büyük ve gelişmiş bir şehir haline gelir. Kırıkkale’mizi, nereli olduğunu düşünmeden, Kırıkkale’de yaşayan herkesle birlikte yüceltmeye çalışmalıyız. Önyargı insanoğlunun en büyük düşmanıdır”
 
“NEDEN AK PARTİ?”
“Neden AK Parti?” sorusu üzerine Yılmaz, “Ülkesini, milletini seven, manevi değerlerine sahip çıkan liderler yer aldığı için AK Parti’yi seçtim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ülkemiz ve milletimiz için çok önemli bir fırsattır. Bunu bu millet çok iyi gördü” cevabını verdi.
 
“KIRIKKALE’DE DOĞDUM, KIRIKKALE’YE GÖMÜLECEĞİM”
Yılmaz şöyle devam etti; “Ben Kırıkkale’de doğdum. Sadece vatani görevimi yaptığımda ve üniversite eğitimi aldığımda Kırıkkale’den ayrıldım. Ailem burada, evim burada ve bu dünyadan ayrıldığımda gömüleceğim mezarım bile burada. 2 dönem baro başkanlığı görevini yürüttüm. Bu görev sürecimde de birlikte olduğumuz arkadaşlarımızla Kırıkkale’ye nasıl bir katma değer katabiliriz düşüncesinde olduk. Baro Başkanlığı bunu nasıl sağlar gibi bir düşünce oluşabilir. Düzenlediğimiz eğitimler bunun en büyük göstergesidir. Avukatlık masraflarını karşılayamayacak insanımıza yardımda bulunduk. İnsanlarımızın yüzünün gülmesi ve eğitilmeleri bizim için çok önemli bir hizmettir”
 
“AK PARTİ İLE DAHA İYİ HİZMET EDEBİLİRİM”
“Arkadaşlarımızın ve siyasi çevrlerimizin isteği üzerine artık Kırıkkale’ye bu alanda hizmet etme kararına vardık. Bu bir siyasi adım olmaktan daha çok, Kırıkkale’ye hizmet edebileceğim düşüncesinde oluşumun adımıdır. Bunu da en iyi AK Parti’de yapabileceğimi düşündüm. Bana verilen destek ve gösterilen önem için herkese çok teşekkür ediyorum. Yakın bir süre içerisinde aday adaylığı başvurumuzu resmi olarak yapacağım”
 
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu