Siyaset

İYİ Parti esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında Etiler Mahallesini ve Karacalı Caddesini ziyaret etti. Ziyaretleri kapsamında Başkan Kuzucu’ya sarılan vatandaşlar, istek ve taleplerini dile getirdiler.

HABER: TAHİR ERDEM

İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mahalle ve esnaf gezilerine hız verdi. Büyüklerin ellerinden öpen Başkan Kuzucu, Etiler Mahallesi ve Karacalı Caddesinde adım atmadık yer bırakmadı.

Mahalle ve Caddedeki esnafları dinleyen Kuzucu’nun konuştuğu neredeyse herkes ekonomik koşullardan şikâyetçi olduklarını dile getirdi. Başkan Kuzucu ise birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Milletin sesi neredeyse; biz oradayız! Milletin iradesi neredeyse; biz oradayız! Milletin derdi neredeyse; çözümlerimizle birlikte, biz oradayız! Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu