Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Kaburgadan Burun Yapıldı

Yaşam Hastanesi’nde göreve başlayan KBB Uzmanı Op. Dr. Gözde Pamuk, başarılı operasyonlara imza atıyor. Op. Dr. Pamuk, bir hastaya kaburga kıkırdağından burun yaptı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaşam Hastanesi’nde göreve başlayan KBB Uzmanı Op. Dr. Gözde Pamuk, başarılı operasyonlara imza atıyor. Op. Dr. Pamuk, bir hastaya kaburga kıkırdağından burun yaptı.

BAŞARILI BİR OPERASYON

Yaşam Hastanesi ve Kırıkkale’de önceki gün başarılı bir operasyona imza atıldı. Hastanenin genç ve dinamik hekimi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Gözde Pamuk uzun zamandır sıkıntı yaşayan bir hastanın kaburga kıkırdağını kullanarak burnunu yeniden şekillendirdi. Hastaya kaburgadan burun yapan Op. Dr. Pamuk, bu başarılı operasyon ile dikkatleri üzerine bir kere daha çekti.

DR. PAMUK BİLGİ VERDİ

Daha önce iki kez burun ameliyatı geçiren B. I. İsimli hasta Yaşam Hastanesi’nde KBB Uzmanı Op. Dr. Gözde Pamuk’a başvurdu ve başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Operasyonla ilgili bilgi veren Op. Dr. Pamuk, “Hastamız daha önce iki kez burun ameliyatı olmuş. Fakat sağlık sorunu devam etmiş. Bize geldi, gerekli tetkiklerimizi yaptık ve bahsi geçen operasyonla sağlığına kavuşabileceğini kendisine söyledik. Hastamızın kaburga kıkırdağını kullanarak burnunu yeniden şekillendirdik” dedi.

BİR İLK YAŞANDI

Uygulamanın Yaşam Hastanesi’nde bir ilk olduğuna dikkat çeken Op. Dr. Pamuk, “Bu uygulama Yaşam Hastanesi’nde bir ilk olma özelliği taşıyor. Ayrıca bu ameliyat nefes problemi yaşayan hastaların sağlık probleminin çözümsüz olmadığını da göstermesi bakımından önemli. Bu durumda olan hastaları bekliyoruz” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x