Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Kadınlar meclis istiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Kadın Platformu Derneği üyesi kadınlar belediye başkan adaylarını ziyaret ederek taleplerini iletmeye devam ediyor. Kadınların bu kez AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti.KADIN DAYANIŞMA MERKEZİ
AK Parti Adayı Mehmet Saygılı’nın Cumhuriyet Caddesi’ndeki seçim bürosunu ziyaret eden kadınlar, Kırıkkale Kadın Platformu Derneği’nin beklentilerini ileterek projeyerini paylaştılar. Dernek Başkanı Ayten Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri Şerife Timunlenk, Sercan Güni Uzun, Ülkü Toksoy, Neslihan Uluyüz, Esra Erdemir, Çiğdem Demir, Saygılı’dan şu isteklerde bulundular; “Belediyede kadın meclisi olmasını, Kadın Dayanışma Merkezinin oluşması, Kadın hakları savunucusu olunmasını, Kadına Şiddetin sonlanması için çalışmaların yapılması, İstihdam ve toplumsal cinsiyet eşitsizliği. Belediyecilik anlayışlarında kadına ne şekilde yer vereceklerini konularını görüştüler.

‘BAŞ TACISINIZ’
Saygılı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kadınlarımız başımızın tacıdır. Bizi doğuran analarımızın haklarını ödeyemeyiz. Kadın toplumun mihenk taşıdır. Sizler yetişen neslin ilk eğitimcilerisinizdir. Sivil toplum kuruluşları en iyi kaynak sağlanacak yerlerdir. Buralardan faydalanmalısınız. Allah nasip eder de belediye başkanı olursam, halk eğitimin bazı dallarını ve sosyal hizmetlerin yerelde uygulamasını Belediye bünyesinde sağlayacağım. Siz bayanların bu görüşmeye elinizde dolu dolu projelerinizle gelmeniz de çalışmalarınızdaki başarılarınızı göstermiş oldu. Kırıkkale Kadın Platformu’nun belediye sosyal hizmetlere fayda sağlayacağına inanıyorum. Her zaman yanınızda olacağıma inanabilirsiniz. Sizin isteklerinizi o makamda kim olsa yapmaktan hoşnut ve memnun olacaktır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu