Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Karabacak ile devam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

5 yıldır Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevini yürüten Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak İl Temsilciği görevine yeniden seçildi.
 
İLK KEZ KOMİSYON OLUŞTURULDU
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcileri yönetmeliğine uygun olarak il temsilcileri ve şube başkanlarının katılımıyla yapılan temayül yoklamasında tek aday olarak gösterilen Karabacak yeniden bu göreve seçildi. İlk kez oluşturulan İl Temsilciliği Komisyonu´nda görev dağımı yapıldı. İl temsilci yardımcılığına Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Şuayip Keskin, komisyon üyeliğine de Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Eyüp Aygör ve Türk Enerji-Sen İl temsilcisi İlker Mazılıgüney seçildi.
 
OMUZ OMUZA YÜRÜDÜK
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Yücel Karabacak yaptığı açıklamada, “Kamu-Sen İl Temsilciliğince tarafıma gösterilen teveccühten dolayı arkadaşlarımıza ve Kamu-sen ailesine teşekkür ediyorum. Kamu-sen olarak haklı davamız için bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde omuz omuza yürüdük. Bundan sonraki süreçte de hizmet etmeye devam edeceğiz. İl temsilci yardımcılığına ve il temsilciliği komisyonuna seçilen arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu