Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Karacalılardan Pekdoğan’a destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Halil Cebeci ve Türker Babacan’ın organizasyonuyla bir araya gelen Karacalılar, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı merkez seçim bürosunda ziyaret ederek desteklerini bildirdiler.
“DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTACAK”
Büyük bir kalabalıkla merkez seçim bürosuna destek ziyaretinde bulunan Karacalılar, sloganlarla seçim bürosunu coştururken, birer konuşma yapan Halil Cebeci ve Türker Babacan da Karacalılar olarak sonuna kadar Mustafa Pekdoğan’a destek olduklarını, bu desteğin her geçen gün daha da büyüyerek artacağına inandıklarını beyan ettiler.
“KIRIKKALE’Yİ HEP BİRLİKTE YÖNETCEĞİZ”
Kırıkkale’nin geleceğinin Mustafa Pekdoğan’ın Belediye Başkanı seçilmesine bağlı olduğunu ifade eden Cebeci, “Başkanımızın belediyemizin başında olduğu günlerde Kırıkkalemize yapılan hizmetleri unutamayız. 10 yıldır hizmet göremiyoruz” dedi. Sloganlar eşliğinde bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayımız Mustafa Pekdoğan da, “Kırıkkale’de yaşayan her bireyin bu denli teveccühüne nail olmak herkese nasip olmaz. Desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kırıkkale bizim. Kırıkkale’yi hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Başa dön tuşu