Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Şehri hep birlikte geliştireceğiz’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, KTSO Meclis Başkanı Bekir Şahin ve KTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’ı ziyaret etti.
BELEDİYE DESTEK OLMALI
Yılmaz’ a seçim çalışmalarında başarılar dilendiği ziyarette,  Saadet Partisi il başkanı Faruk Vurgun ve yönetim kurulu üyeleri de bulundu. Sivil Toplum Kuruluşları ve derneklerin önemli olduğunu belirten Yılmaz, derneklerin bir arada olması gerektiğini ve belediyenin destek olması gerektiğini kaydetti. Kendisinin Belediye Başkanı olması durumunda, derneklere maddi ve manevi destekler vereceğini belirten Yılmaz, bu konuda önemli çalışmalar yapılacağını bildirdi.
‘TEVECCÜHLERE LAYIK OLACAĞIZ’
Yılmaz, KTSO gibi Sivil Toplum Kuruluşlarının Kırıkkale için önemli olduğunun altını çizerek, göreve gelmeleri halinde Kırıkkale’nin geleceği için STK’larla uyumlu bir çalışma içerisinde olacaklarını vurguladı.  Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, KTSO Meclis Başkanı Bekir Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Vatandaşların ve esnafların büyük destek verdiğini belirten Yılmaz, Kırıkkale halkının teveccühlerine layık olmaya çalışacağını belirterek, “Bu seçimi hep birlikte kazanıp, hep birlikte Kırıkkale’yi geliştireceğiz” dedi.
‘GERİLEME DÖNEMİ SONA ERECEK’
Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Yılmaz, 2014 yerel seçimlerinde önemli işler yaparak Kırıkkale’nin gelişeceğini ve 10 yıllık gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Yılmaz, halkın en iyi hizmeti hak ettiğini bildirdi. Yılmaz, kişisel hedeflerle uğraşmadığını, yüksek idealler ve projelerle Kırıkkale’yi geliştireceklerini söyledi. 30 Mart’ta hep birlikte seçimi kazanacaklarını belirten Yılmaz, sessiz sedasız yapılan ihalelerin yerine şeffaf belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini bildirdi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu